Tuesday, May 12, 2009

Practise Makes Perfect

Message from dear Rayyan :

I know my mom has blogged bout my attempts to crawl here. And I also know that my mom's blog readers can't wait to hear the updated news of me and my milestones. *wink*

Well, after almost 2 months (lama jugak oo) of struggling, there you are... sharing another clip with you all. And soon, there will be new clip from me... *grin*

Watch out yaa...

11 comments:

  1. wah lajunya si Cucu merangkak...trus sia ingat time Van-van baru merangkak...hehe...

    ReplyDelete
  2. Chai yo chai yo! Kamon Rayyan.. u ken du it.. Usaha tangga kejayaan.. Lepas ni minta beli mainan sama mami ah :D

    ReplyDelete
  3. cute lagi tu cara dia crawl.. hehe.. licin2 dia sana lantai.. ^_^ cuteeee..

    muah muah! <-- online smooch from me to him.. ciayo rayyan~!

    ReplyDelete
  4. Mama Mia ~ excited betul mau grap tu paper mia.. hahaha.. Naa.. ngam sdh ba timing mau tmbh lg satu mia.. heheh..

    Ornest ~ yes.. yes.. yes.. Mumy, mau mainan!!

    AnnieMing ~ Cute kan? Kami pun excited tgk. 1st time ba nmpk kunun. Hahaha...

    ReplyDelete
  5. Alala.. comelnya hehe..

    Laju dia mau tangkap itu kertas warna warni kan hehe.. Belum dapat kaki lagi tu Just.. kalau sudah dapat.. penat tu kau mau mengejar dia sana sini heheh.

    ReplyDelete
  6. Nanti masa dia blajar bejalan lglah ko gerigitan tu...Sy ingat masa nephew sy start bejalan.,mcm sy mo tulung tulak ja dr belakang..hahaha penjahat pnya aunty ni

    ReplyDelete
  7. Fuyooh! Macam dia berenang seja :)

    ReplyDelete
  8. Nora ~ Suka dia sama kertas tu sbb jarang dpt kan. Hahah.. So, kertas tu kami kasi jd pemangkin utk dia crawl la tu.

    Skrg pun penat jg mau ikut2 dia d belakang. Nanti kalau dpt rakam aksi mengejar2 ni, sia kali publish aa.. hahaah

    Btw, sia ada ternampk ko d ampang point last 2 days. Tp, nda dpt tegur coz ngam2 kita d escalator. Berlimpas la ba ni knun.. heheh..

    ReplyDelete
  9. Adora ~ Adeh.. kesian la ba jg kena tulak dr belakang. Tp, mmg bikin gerigitan tu kan sbb lambat betul dia mau adjust step dia.. heheh..

    Nessa ~ Tu la.. mcm berenang ja kami tgk dia.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. awwww....punya laju anak ko mau crawling nie.. :)
    Besar sudah dia kan..

    ReplyDelete
  11. KadusMama ~ Hehehe... semangat mau p makan tu kertas ba tu. Hahaha... Ya ba, besar sdh dia kan... baby gontua sdh. Hahahah..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p