Thursday, May 07, 2009

Saturday's Walk

I know it’s quite late to rant bout my last weekend… but, I just can’t blog for the past 3 days. *sigh*

Kinda busy with clearing up all those KIV’s stuff. Plus, the dearly Datuk is having his ‘PMS’ again!! LOL So, before he catches me while I am blog hoping or surfing the net, I better not to cari pasal for temporary… temporary saja bah! *grin* Since he is out now, I hope I can update my blog before he comes back…

Last Sat, we went to Taman Tasik Titiwangsa. The last time I went there was 2 years back. Just to eye the Eyes on Malaysia. *wink* Well, without the Eyes on Malaysia, the Titiwangsa look ‘pale’ to me… Like a lady without lipstick. Ceh! Nevertheless, we had a walked from point A to point A. Yup, you read it correctly. From Point A to Point A. Had a round of the Titiwangsa Lake! *clap hands* Saja lah menghirup udara nyaman di petang hari kunun… LOL


Wajah-wajah lil' Cucu

Two events that were taking place :

1. Karnival Drypers

I presumed the carnival will be crowded with children especially. But, no… not at all! 4.30pm, is it still too early for jalan-jalan petang to you? I think ppl here in KL would prefer to hang around at the park after 5.30pm. Waiting for the sun to stop smiling konon… Hmm…

No.. we didn’t participate on any of the programs. Wait till lil’ Cucu able to play, at least with the cubical first lah! *grin*


Free balloon for kids

2. Pesta Makanan Titiwangsa

I noticed that stalls selling other consumer products are more than selling foods. What the heck with the ‘Pesta Makanan’ if the selling products are not foods??? Bingung…




The newly launched Proton Exora caught hubby's attention



3 types of public toilets to suit your taste... :D


Till then…

13 comments:

  1. Cool! So you were near to my old primary school! :-)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Just - tu orang berdating pun ko ambik gambar ah!..hahahahahah...

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Gallivanter ~ Really??

    Mouren ~ Hahaha... menarik perhatian baa diorang. Rasa2 romantik kunun ni dating bawa pokok!

    ReplyDelete
  6. sia nda pernah p sana..ko picaya??
    punya lama sudah sia sini KL nie..hahahaaa

    ReplyDelete
  7. I think last time sia pi sana was 10 years ago! Banyak suda perubahan ah... cantik toilet dia esp. yang ada simbol pompuan hijau tu :)

    ReplyDelete
  8. Cutenya si Cucu dgn topi dia. Smpi menguap2 dia pusing tasik Just..hehe..

    Nasib baik si Cucu bulum pandai minta belon bah kan..Klu dia besar sikit tu, abis la kamurang. :)

    The toilet in the 1st pic tu mcm rumah pulak abis ada tingkat atas lagi..hehe. Tp cantik la sumua...

    ReplyDelete
  9. KadusMama ~ Sia picaya ko nda pernah p sana Ty. Nda bikin heran ba tu... kikiki... Teda apa2 jg ba d sana tu. Nda rugi jg kalau nda pigi. HEhehe..

    Nessa ~ Toilet pulak yg ko terspot aaa... hahaha.. Tp, ntah buat apa jg banyak2 toilet. Buang duit kerajaan ja sia rasa. :p

    Mama Mia ~ Pdhal kan Mia, dia tertidur ba tu time kami sampai. Skalinya terbgn pulak time kami surung stroller dia.

    Skrg pun kan Mia terikur2 sdh d siring dia kalau dia mau crawl tu... takut terhantuk kepala d simin ba.

    Toilet dia jg la yg santik kan Mia... heheh..

    ReplyDelete
  10. Ala, apa punya pesta makanan tu...
    Capat basar anak ko kan. :) Hubby and sya kalo turun KL, mo juga pigi Titiwangsa tapi nda juga tepigi2, next lah kalo teda halangan. :)

    Ok, enjoy your Sunday and Happy Mother's Day to you!!! :)

    ReplyDelete
  11. mau p tandas pn buli pilih2 ah..hehe

    ReplyDelete
  12. Happy mother's day.,.heheee lambat wish ni. Whoaahh kiut tu tandas yg ada sign male and female yg besar tu..hijau dan oren mcm tu trafik light ja..hehehe

    ReplyDelete
  13. Choc Mint Girl ~ Itu la ba tu.. Nda dpt sambutan kali tu pesta makanan tu. Asal ada gerai ja la kunun. Hihihi..

    Alaa.. teda apa2 jg d Titiwangsa tu. Kamu p tmpt lain lg bagus. :p

    Carmelliny ~ Bulih ba.. Hahaha..

    Adora ~ Tengkiu... kiut kan tu toilet?? Kalau ada urg yg tersalah masuk tu toilet tu, nda tau la sia mau ckp apa.. pnya basar sdh tu sign dia tu... hahahah..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p