Friday, October 16, 2009

Mangsa Buli Contest


Before I continue with my makan2 story (yeahh..you guys pls excuse me for all the makan2 entries recently. Hehehe.. October is all about makan month. LOL), I think let’s have some slots for a contest entry pulak. *wink*

Do you ever been bullied? Err... physically maybe not but how bout mentally?? That’s sucks huh??

Anyway, when I come across this Mangsa Buli Contest which is organized by Mommy Qastalani, my mind automatically goes to a pic of my son, siapa lagikk kalau bukan si Rayyan, being bullied by us. However, when I browse through the blog owner’s page, one of the participants also bullied their daughter the same way that we did by putting our Rayyan inside the washing machine!!! LOL

I’m not going to duplicate that pic, so I browse again my albums and found this…


Kejadian :
For info, basket hijau ni dibeli khas ketika Rayyan nak admit Hospital bln 4 ari tu utk repair cleft lip dia. So, basket ni dah mmg dicopkan utk kegunaan Rayyan je. Mainan kecik2 Rayyan semua masuk dlm tu. Hehehe..

So, satu ari tu… Agaknya Rayyan pun dah boring dah ngan semua mainan dia. Bagi ape pun dia tak nak. Last2, kite pun ape lg.. masukkan dia dlm basket hijau tu. Mula2 tu, dia excited sambil pelik la jg kan. Kesian dia dok sorang2 dlm tu, kite pun baik hati la carikan teman utk dia. Sape lg kalau bkn c Laa-Laa teletubbies tu. Tak sampai 10 minit, agaknye dia pun dah penat dok dlm tu tak boleh nak bergerak banyak, dia pun mula la meragam nk minta kluar. Kite saje biarkan dia kjap. Tu yg dia menangis tu… Hahhaha.. Kesian Rayyan.

So, guys… If you think you are better in bullying your kids then me, bully them, capture the moment and send in your entry to here by 19/10/09, 9am. Sempat lagi kannn??
Want to know the prizes for the 2 winners??? Yes, 2 lucky winners will be selected! Tadaaaa…
Anna Sui "Live You Dream" 4ml
& Anna Sui "Night of Fancy" 4ml

Soooo attractive.... *wink wink*


Nama Mangsa: Rayyan Adrian
Umur ketika kejadian : 7bln ++

8 comments:

  1. Alalalaaaaa...jadi kalu mau ikut contest kena 'buli' anak then ambik gmbr...adehhh!

    Apa-apa pun...all the best Just! ;)

    ReplyDelete
  2. wah nice one.. hehe.. sian c rayyan..

    good luck ya!

    ReplyDelete
  3. kasian si Rayyan kana buli..sia pun ada buli si Van-van bah..LOL..

    ReplyDelete
  4. MOB aka Mouren ~ Hahhaha.. gitu la kisahnya tu Mouren. Kalau ko mau tau, ada yg sanggup semata2 contest (ntah la kan..) durang sanggup p kasi pakai underwear durang sama anak durang tu. Doii.. kesian sungguh... Hahaah..

    Thanks kio..

    AnnieMing ~ Hihihi.. Nice one sbb c Rayyan menangis. Baru la real kena buli. Hehehe.. Thanks aa..

    ReplyDelete
  5. Mama Mia ~ Semua urg pun sure ada buli anak dorang jg ba tu kan. Heheheh...

    ReplyDelete
  6. haha just cumilnya si rayyan dalam tu basket..kesian gia hehehehe..

    Bah good luck to you ya..*wink*2x

    ReplyDelete
  7. Nora ~ Hehehe.. sekali sekala ba membuli c Rayyan. hehehe.. Thanks. :p

    ReplyDelete
  8. terseksa ye masuk bakul? alallalalala... tq okeh join contest!

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p