Friday, March 05, 2010

L & P



Well, one of my target this year is to have a driving licence and of coz to be able to drive! Ouchh.. So malu to disclose and to admit that I don’t have a driving licence and I can’t drive either. *sigh* However, it is still not too late for me kan? Better late than never! *wink*

So when bro went to register himself at IMKL early this year, I registered myself too. *grin* Actually, I registered and attended the class before, but I failed the JPJ test few years back and I totally ignore it since then. Too frustrated I guess. Now, I have to start it all over again! What a waste kan?! *double sigh*



Anyway, I have completed Part I of it and got my L which cost me RM350! Before that, I have to suffer with 2 damn boring 6 hours class sessions! *faint*

At first, I thought of proceeding with the driving classes when I obtained my L. Somehow, JPJ required a letter of approval from doctor which I think is impossible due to my current condition – MILD ANEMIA! Hmmm… no choice but to wait till the end of the year to get my P.

Went for my 19 weeks check-up yesterday. My hemoglobin level dropped from 10.7 (first visit) to 10.3 (current)! Goshh… The nurse warned me that one of the risks would be pre-mature labour. *touchwood* So, have to eat more spinach or shellfish after this! *sigh*

Mom was very worried to hear the news. She scared that I would end up like her when she is having my bro – kena tambah darah! Starting last two nites, chicken soup and spinach are my must have dishes! Erkkkkk…

Since I’m kinda curious whether I’m going to have a Tiger Baby Boy or Tiger Baby Gurl, we went for a scan. Heheheh… However, baby is shy-shy cat pulak! Frustrated jugak la… hmmm…



And I’m done with my L&P issues for both driving licence and baby’s gender. *wink*

9 comments:

  1. ohhh...syok oh ada mau di scan2 tu perut...hehehhehe....

    take care during driving lesson k..

    ReplyDelete
  2. Hmm..jealousnya sa tgk scan pic ko tu just...rindu pula mo pregnant...ehehhe

    ReplyDelete
  3. mahal kan mau ambi driving test now.
    even during my time, mau2 juga rm1k kena spent. padahal, bengkel yg kena attend tu yg teda2. sendiri baca pun buli buat. but anyways, hope you get ur driving license soon la kio.

    btw, ko pandai minum sup yg ada kena taruh red dates. urg cina2 mmg suka taruh tu dlm sup cos buli bikin tambah darah.

    ReplyDelete
  4. Cath J ~ Heheeh... lg syok kalau tau gurl or boy. Heheheh.. Ok, thanks.. :D


    Memel ~ Alaaa ko ni... sampai jg turn ko tu nnt. :D


    Chegu Carol ~ Itu la ba tu. Mmg buang masa ja attend semua tu bengkel tu. Tp, apa buli buat. Tepksa jg. The whole package kalau teda tmbh hours should be RM780. Tp, surely kena tmbh hours jg tu. Kikiki..

    Skrg ni mumy sia kasi masak sup ayam taruh tu red dates la.. Tepksa lor minum. ;p

    ReplyDelete
  5. hehe..sabar2 ko Just. Hopefully your bby won't be that shy during the next scan..hehe..

    harap2 ko pass ni kali ah.. :)

    take your soup & spinach religously, moi..

    ReplyDelete
  6. it's not too late ba... selagi kita masi hidup, sleagi itu la kita buli buat apa seja kita mahu... cewahh :)

    wah, rm780 ka skrang? sia ingat taim sia dulu rm500, itu pun gerenti sampai pass punya inda payah tambah2 lagi. tapi itu lebih 10 tahun yang lalu la... minyak pun masi murah lagi, bukan mcm skrang kan.

    oh ya, dulu my sis bagitau makan hati ayam kalau kurang darah, tia tau la kalau mujarab tapi cuba gia try.

    bah, jaga diri baik2 taim2 ko pregnen ni ah. siok juga tu kalau dpt baby girl tapi apa2 gender pun ok ba kan, at least si Rayyan ada geng suda dii :)

    ReplyDelete
  7. Wah congrats Just hehe.. Which driving school that you went RM780?. Kira cheap juga tu. Mostly around RM1000 sudah tau sekarang..

    On that baby scan apa-apa jantina pun inda apa bah. But if the doctor say cannot see tu biasanya girl bah tu. Tapi inda accurate juga sia dulu doctor cakap boy pun keluar girls juga hehe..

    I agree with Chegu Carol, You take the red date. bagus tu untuk tambah darah..

    Take care ya.

    ReplyDelete
  8. Mama Mia ~ Heheh.. mau lg sia p scan b4 blk kk ni. Nnt d KK misti semua sibuk tanya boy or gurl. Hehehe..

    Ya Mia.. Misti sampai dpt P ni kali. Makin tua makin takut sdh. Heheh..

    Ya la.. ya la..


    Nessa ~ Itu la ba tu kan. Yg penting ada inisiatip ja. Hehehe..

    RM780 tu kira murah sdh tu tau skrg ni. Ada yg sia call sampai RM1k jg! Dulu mmg la semua pun murah kan.. Rugi nda belajar dulu...

    Hati ayam?? Huhuhuhu.. lgsg nda dpt telan tu. Hihii..

    Ya la.. as long as c Rayyan ada geng. Nda la sunyi dia. Heheh..

    ReplyDelete
  9. Nora ~ Sia register di IMKL Pandan Jaya. Ya lor.. yg lain sia call smua around RM1k jg.

    Hahah.. my friend pun ckp mcm tu. Kalau time scan nda nmpk, mybe gurl. Tp, your case lbh krg mcm my SIL. Doc ckp time scan bby gurl, skali tgk baby boy yg kluar. Na.. tepksa kasi pakai ja baju pink yg kena beli. Hahah..

    Yup, consuming red dates now..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p