Tuesday, November 09, 2010

1st Giveaway Kasut Tumit Tinggi


What make me wanna join this GA is because :

1. SIMPLE

2. You don't even have to be the follower (but I follow though!)

3. You don't have to browse your album (but I did!)

4. I like the heel in the image! Sexyyyy!!

and last but not least....

 5. I wanna show off my first ever 3 inch heel!  Yayyy!! Tp tak boleh lebey2... mengalahkan kasut tumit tinggi Ms.Leena pulak nanti... ;p


Anyway, here are the T&C :

1- buat entry pasal giveaway ni..letak skali banner kat atas ni!!(ponat leena buat tau..uhuhu)

2- tinggal kn link entry tu kat komen sini ek..jgn letak kat shoutbox..nati leena tak prasan..eceewaahh

3-kalo nak tag sesape pun boleh..tanak pun takpe...nak follow leena pun boleh..tanak pun takpe..k..jgn risau2...ehehe

4-itu je...peace ^^

Feel free to submit yours before 24 Nov 2010 here. *wink*

10 comments:

  1. Good Luck aaa....
    Saya satu inci pun saya tak pakai. Tidak suka guna heels ni.

    ReplyDelete
  2. Thanks Guys..

    Zezebel ~ sya pun baru berjinak2 dlm bidang ni. hahahah..


    Stella ~ join ja ba..

    ReplyDelete
  3. Good Luck Just ^ ^
    Saya baru juga beli heel yang 3 inci punya, hahaha...
    Matai ni jalan, tapi sekali sekala mau rasa bah kan...
    Believe me, tanpa sedar pakai heel like that boleh tambah keyakinan diri...
    Tapi kena extra careful masa jalan, kalau silap melangkah tergolek oooo...hehehe

    ReplyDelete
  4. Sumandak ~ mmg matai mo jln. sia tahan half day ja. itupun d ofis. hahaha.. pastu ptg tukar kasut lain sdh. tp mmg rasa konfiden la kunun. hahah... nda dpt sia bygkan klu sia tegulik2.. hahaha...


    Zuriey ~ thanks ya..

    ReplyDelete
  5. Uhhu...sa kalu menang ni pun (confident kenen) susah mau cari size kasut sa...

    Kaki sa saiz Mickey Mouse bah...hahaha

    p/s singgah2 sikijap b4 masuk Exam Hall...HAHA!

    ReplyDelete
  6. Sis Mouren ~ hadiah dia nda semestinya kasut. mcm teda kena mention apa hadiah dia. sia join suka2 ja..

    Hahaha.. ko mcm anty sia ba sis. Anty sia pun selalu msk kedai kanak2. hahahah... alternatively, dia minta buat kasut dia sendiri..

    Deii.. sampat lg tu.. ba, all the best kio.. :D

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p