Thursday, November 04, 2010

1st Happy Anniversary "SWEET LIZAHANUM" Giveaway...!!!!!

WARNING : entry ini lain drpd yg lain.. if you know me & my style! ;p

I mmg tak reti masak.. maka keminatan terhadap barang dapur pun kurenggggg sgt! Semuanya asal ada. Tp sejak2 plan nk beli rmh sendiri ni, I dah mula terbayang2 interior rmh I. Apa hubungkait antara dua ni ye? Hahahaa.. I pun bingung sekejap..

Tak kesah la..

Yg penting, I dah mula intai2 perabot2 & deco2 utk setiap inci rmh baru I even belum ada lagi. Hahaha..

Since my hubby suka sgt dgn dapur, ye la.. dia kan pandai masak.. so I pun mesti nk deco2 dapur kan.. mesti nk beli set pinggan mangkuk yg mengancam.. nak hias meja ngan gelas2 yg trendy2.. hihihi..


klik kat imej utk T&C

Kebetulan I ter-lalu kat 1st Happy Anniversary "SWEET LIZAHANUM" Giveaway ni..

I tak kenal pun owner blog dia ni sbb I kan ter-lalu je.. tp sempat la I skodeng2 ape2 yg patut. Yg sempat di-skodeng, owner blog ni suke share resipi2.. tp skrg ni dia tgh bercuti, so dapur tak berasap.. opps... pandai2 je I tuduh2. Sorry blog owner. Lama tau dia bercuti. sampai Raya Haji.

Pstt.. dia nak gi Australia and nak bawa balik souvenir dari situ.. untuk I! Perasannya I! Ape2 pun, I harap dia enjoy dgn percutian dia tu. Jgn lupa bw blk souvenir dah la.. Hahahah..


Jom layan bakal hadiah yg bakal I dapat... (mimpi lagik!) hehehhe...
1x FINECASA HOMEWARE 

2x PORCELIN WARE

 3x Traveler Multipurpose Pouch

Terliur I tau... ;p

Apa2 pun, make sure you 'layan' semua T&C.. kalau tak entry batal! Senang jer.. tak pyh slogan2. I bab slogan ni mmg fail!

Klu nk join, submit entry before 12midnite mlm ni tau! Good luck! ^_^

5 comments:

  1. Owhhh...sy ni pun lau bab masak memasak memang out la..tengok kat hadiah dia tu memang mengancam juga..hmmm anyway, gud luck..moga2 mimpi ko jadi kenyataan..ciayok2.

    ReplyDelete
  2. wow..i Love the presents.
    Wish to get one too!..:)
    **wink** :)

    ReplyDelete
  3. Good luck Just, saya suka tingu tu set pinggan mangkuk :)

    ReplyDelete
  4. to all ~ cantik kan hadiah dia? Thanks for the luck wishes.

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p