Wednesday, December 22, 2010

Now and Then

A short entry from me.

Was actually browsing my photo albums. Can guess the 'now and then'?? Heheheh...

Now...


Photo taken in Sept 2010

Then...

As printed on the photo, it was taken in Dec 1989.
This year was when we started live with the only 3 of us!

OMG!!! 21 years ago at the same place. You know where it is? Kuwasa!

Terasa tua pula tiba2. Time really blink so fast huh! *wink*

12 comments:

  1. waaaaaa...jadi mmg penuh memory lah tu kuwasa.. dulu dad sya keja sana hehe (eh apa kaitan hahaha)

    ReplyDelete
  2. Wah just siuk owh ada gamabr ni mcm..heheh blm lagi ko ckp d Kuwasa..sa ble teka suda ni...

    ReplyDelete
  3. Stella ~ hahahha.. kasi ada kaitan ja ba.. kaitan dia kuwasa la ba kan. heheheh...

    My mom keja sana la dulu... kalau ko ingat ada Tong Hing d sana dulu... :D



    beaty ~ hahaha... trademark kuwasa ba tu. siok kan.. kebtulan p sana yg bln 9 tu, trus teringat penah begambar sana dulu time kicil2... saja la mo buat 'now & then'... hehehe..

    ReplyDelete
  4. Wah Just! Gambar mahal ni tau.. ;-)

    ReplyDelete
  5. tiles tu kolam tidak berubah..

    ReplyDelete
  6. AnnieMing ~ ya mahal ni gmbar! Trus mcm sia mo blk n scan semua gmbr lama! Heheheh...



    Asai ~ teda peruntukan... hihihi...

    ReplyDelete
  7. Dang! Sa pun ada bergmbr di sana tu. The place still looking good until today.

    Don't you impressed with the Kuwasa Building and the water fountain pool itself...? Japan made tu geng. One of the amazing or shall I said 'quality' building at KK (^^)

    ReplyDelete
  8. KUWASA tetap sama juga kan? Saya pun mau begambar sana la, sambil mandi..

    ReplyDelete
  9. Time kecil kecil pun my mom selalu bawah kami sini ni pigi bergambar hehehe.

    ReplyDelete
  10. Mouren ~ nda la sia tau sejarah tu fountain tp sia suka d dlm kwsn kuwasa tu.. damai ja rasa.. hehehe..


    gunsirit ~ ya tatap sama! ba pigi ba begmbar sana.. klu mandi, jgn lupa bw gayung! klu nda, ko berenang sambil menyelam ja ba... heheheh...


    SJB ~ sia rasa psl tu fountain ba tu kan.. :D

    ReplyDelete
  11. Saya pun suka tu fountain :)
    Patut lah saya rasa macam kanal, memang di KUWASA pun...hehehe

    ReplyDelete
  12. Sumandak ~ hahahah.. i think semua urg kk kanal ba ni fountain yg satu2nya d KK! hehehe..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p