Friday, December 03, 2010

Pemenang Bertuah Just Corner BO GiveAway

Dengan ini, saya dengan berbesar hati mengumumkan (tepat jam 12pm gitu!) bagi pihak Mr. Rayyan Adrian...



Pemenang bertuah bagi Just Corner BO Giveaway yang akan membawa pulang sebuah Medium size BO, jatuh kepada....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


rozzygee
Yeahhh.. tepuk tangan ramai2!!

Ada lagik sorang pemenang yang jugak akan membawa pulang sebuah Medium Size BO iaitu Top Referrer bagi GA nie... tak lain dan tak bukan jatuh kepada....

*

*

*

*

*

*

*

*

*


Ellen's banner

ELLEN 
(sorry sis, curi banner without permission!)

Ellen telah berjaya me-refer 10 org drpd 83 org yg join GA nie! Secara langsung atau tak langsung.. itu takde hal! *wink*

Sekali lagik tepuk tangan ramai2!

Hadiahnya tau kan??
 
(nak upload pics BO kat sini tp ntah nape ni tak leh upload! Menci!!) 

Anyway, warna BO yang ada dlm stok akan dimaklumkan pada mggu hadapan.
 
Kedua2 org pemenang ini diminta utk emailkan butir2 peribadi (peribadi ke?) ke email add saya : just2312@gmail.com selewat-lewatnya pada hari Rabu, 8 Dis 2010.
 
Butir2 peribadi yang dimaksudkan ialah :
 
Nama, No IC (joking), Alamat surat menyurat (cek betul2, nnt BO sesat!) dan no HP.

Congratz guys!!

Kepada peserta2 lain, tunggu surprise selanjutnya dari Just Corner.... jeng jeng jeng...

14 comments:

  1. mcm mana bulih lupa hari ni 3hb?kepada pemenang tahniah3...(tepuk tangan kuat2) :)

    ReplyDelete
  2. Bila turn saya mau menang ni...ehhe

    ReplyDelete
  3. wah...happynya..Thnks pada semua yang menjadikan ellen referrer...suka gila ni...macam artis ambil anugerah ni..hahhaa...TQ sis..

    ReplyDelete
  4. Congrats to all the winners! ^_^

    ReplyDelete
  5. thniah kpd pmenang2~!!

    besnye mng..

    ReplyDelete
  6. owaaaaaaaaaaaaa!!!.. terharunyaaa!!!.. Pelok semuaaa!!.. mcm mana boleh tak perasan!.. maaf beribu maaf sgt pd tuan rumah sbb my pc asyik kena virus lately.. hari ni baru dpt pc suci dan bersih.. dah clean dan format baru.. Terima kasihh!! 1st time join contest sebegini mcm tak percaya boleh menang!.. *ucapan sepatah dua kata sbb takde majlis hehehe* yahoooooo!!!

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p