Thursday, December 02, 2010

Proses Penentuan Pemenang

Mesti semua tak sabar nak tau siapa la pemenang yg bertuah tu kan? Tapi apa kata kita tinjau2 dulu prosesnya! Hihihihi...

Mula2 tu ingat nak guna khidmat RANDOM.ORG sbb tak pernah try guna lagi. Tapi memandangkan I buat GA ni pun for fun sambil nak introduce my products - Bag Organizer and Diaper Bag Organizer, so I rasa lagik best and lagik fun kalau proses penentuan pemenang dibuat secara manual! Yihaaaaa...


Begini la rupanya! Rajin tak I? Tp I rasa kalau jumlah peserta dah mencecah 200 orang, tak larat la kot! Hahahaha... Anyway, enjoy sgt. Hubby pun baik hati bagi pinjam tangan dia. Thanks hubby!


Pemenang bertuah ditentukan oleh Mr. Rayyan Adrian.


Tgk tu... punye la serius muka dia! Hahahah...

Oye... ada surprise! Tp, tungguuuuu... berdebar2 tak?? Hihihi...

9 comments:

  1. Wah.. All the best to the participants. Hehee!

    ReplyDelete
  2. Mr Rayyan Adrian pilih pemenang sampai tgh malam... nda mau berhenti.. hahahahaha !!

    ReplyDelete
  3. Stella ~ kesyiokan c Rayyan ba... hahaha...


    AnnieMing ~ yep.. :D


    Sis Mouren ~ apa yg lucu?

    ReplyDelete
  4. beaty ~ hihihi... sepa la tu aa?!


    yaya ~ gud luck!


    baby yats ~ ada rasa mcm time mo beranak? ;p


    Asai ~ hahahahah.. last2 msk tong sampah jg semua!

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p