Friday, December 03, 2010

Saguhati Just Corner BO GiveAway (Part 2)

Utk saguhati seterusnya, hadiah tetap sama... Mini Tote Bag!


Penerimanya dipilih / ditetapkan oleh saya sendiri....

1. 3 peserta terawal yg join GA ni - Thanks for your supports!

Nana, Nancy Poh and Stella

2. Sis Wyne Mouren - Thanks for making me smile reading your entire entry sis. Love it...

3. Anin - Thanks for the 'Pantun'. Appreciate that.

the print screen of Anin's page

Sememangnya GA ini bkn berbentuk contest tp I amat menghargai sesuatu yg lain, unik dan kreatif! Jgn berkecik hati yer utk yg lain.. Takde timbul soal pilih kasih kat sini...

Kelima2 org pemenang saguhati bertuah ini diminta utk emailkan butir2 peribadi ke email add saya : just2312@gmail.com selewat-lewatnya pada hari Rabu, 8 Dis 2010.



Butir2 peribadi yang dimaksudkan ialah :


Nama, Alamat surat menyurat dan no HP.

Congratz guys!!

Diharapkan you all semua sudi menerima hadiah saguhati yg tak seberapa itu...

Utk yang lain, nantikan CONTEST I pulak... kot2 ada luck la pulak lps ni... *wink*

And again, thanks to all of you for making the GA happening!! You guys rock!

Phewww... lega bila dah habis GA ni! Btw, this is a scheduled post!

6 comments:

  1. thniah kpd pemenang2~!

    mgkin rezeki syu kat contest yg len plak..

    hee~

    ReplyDelete
  2. wow..thanks Just. I really appreciate this.
    i emailed u my particulars :)

    ReplyDelete
  3. Memang best bah ikut contest/giveaway ni. Bah, congrats kepada mereka meraka yang dapat saguhati tu :).

    ReplyDelete
  4. Ekekeke...mcm ilang tu kesibukan sebab nampak nama sa di atas sana tu..muahahaha!

    ReplyDelete
  5. woit....sdh 10hb ni..boleh lg ka??? huhu, terpelosok di kampung ba saya time cuti2 ni..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p