Friday, December 03, 2010

Saguhati Just Corner BO GiveAway

Mcm semua penganjur contest / giveaway, I pon teringin nak bg hadiah kat semua peserta. Tapi apakan daya... biznes BO ni pun baru jer nak bertapak... sob sob sob...

Memandang sambutan GA yang amat memberangsangkan, saya dengan berbesar hati nak giveaway saguhati kepada bbrp peserta! Happy tak? 


Hadiah utk saguhati.... Bkn BO yer... tp Mini Tote Bag! Still bag kan? Hehehe.. Beberapa peserta yg terpilih ni pun berdasarkan tuah masing2 sbb Mr. Hubby dan my mom yg tolong cabutkan nama2 mereka....

Kita tgk siapa yg kena...


Cabutan dari Mr. Hubby :

Fatin aka Aten

Beaty

Wen

Atia Adina

Cute Mum


Cabutan dr my mom :
(kenapa ek my mom cabut satu nama je?!!)



Keenam2 org pemenang saguhati bertuah ini diminta utk emailkan butir2 peribadi ke email add saya : just2312@gmail.com selewat-lewatnya pada hari Rabu, 8 Dis 2010. 

Butir2 peribadi yang dimaksudkan ialah : 
Nama, Alamat surat menyurat dan no HP.


Congratz guys!!


Kepada peserta2 lain, tunggu surprise selanjutnya dari Just Corner.... jeng jeng jeng... (tak habis lagik!!)

14 comments:

  1. huhu...xde luck betol ummi nih...waaarrrghhh...xde rezki lg actually

    ReplyDelete
  2. huhu..x bertuah lagi...nak tunggu surprise lagi...

    ReplyDelete
  3. tak bertuah lagi..
    later ade lagi? mintak2 la bertuah..

    ReplyDelete
  4. aiyak..ifa xde nie..tahniah pd pemenang...=)

    ReplyDelete
  5. ai just sa ada ka???? Wahhhhh siuk o kan menang....

    ReplyDelete
  6. thanks just..
    kita da email details

    ReplyDelete
  7. tqvm....saya dah emelkan alamat dan no tel kat emel awak....tqvm ehhhh

    http://am-ad.blogspot.com/2010/12/saguhati-just-corner-bo-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Yg x menang, cuba try GA lain la pulak yer.. Yg menang, congratz... dah dpt email korang.. :D

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd yg dpt hadiah saguhati!

    ReplyDelete
  10. dear, so soo sorry.. i baru perasan.. mmg tak alert betul i.. sempat lagi ke i bg details.. huhuu... maaf =(

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p