Monday, January 17, 2011

Back to origin!

is back as normal!

I am truly deeply madly sorry guys...

Due to some reasons, I need to stick back to my previous url! *sigh*

8 comments:

  1. tension kan??? hahah! Hari tu si zulee pun tukar url dia.. banyak tul prob terus ma blog dia.. huhu..

    ReplyDelete
  2. hi...knp ddn url ko ada problem kah?

    ReplyDelete
  3. knp blog kak beberapa ari lepas? saya try buka xdapat.. masalah URL ka?

    P/s: saya ada tag untuk satu GA... tengok kat link ni...

    http://winkwinkwithwen.blogspot.com/2011/01/ga-umar-yg-cute-picture-aku-cute-kau.html

    ReplyDelete
  4. Stella ~ bnyk reasons dia stel! Blm ada rezeki mo tukar la ni mcm. heheheh..


    One ~ itu la psl! Hmm...


    Anonymous ~ teda prob. sia yg create the prob! huhuuh...


    Wen ~ sia mo tukar url ba tp tu la blm ada rezeki... ooo.. ok.. nnt sia cek out k.. :D

    ReplyDelete
  5. Kadang susah mahu tukar baru kan? ada saya cuba dulu.

    ReplyDelete
  6. SJB ~ hmm.. patut minta advice dulu before tukar... tp ndapa la.. pengajaran! hihihi..

    ReplyDelete
  7. kak dak leh tukar ka? knp? nda sa faham pla

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p