Wednesday, February 23, 2011

BAD NITE!!

#1 - Car shut down!!

Alarm didn’t work as usual. So we thought it is because of the battery. So hubby went and gets new battery for the alarm. But car was still shut down!


Hubby decided to unlock the car using the key. No sound of breaking in?! *scratching head* Naaa… the headlamp!!!! Dearest hubby forgot to switch off the headlamp.

Rescue 911 was done by bro-in-law an hour later! Thanks bro!

#2 - Stale Bananas??

While waiting for the rescue 911, we decided to store all the stuff bought at pasar malam into the car bonnet and went for a "kupi-kupi"… Totally forgotten bout the banana.


At home, mom complaint the banana taste differently. Mcm bangas pun ada! Terjeruk dalam bonet kali kan… huhuhu…


#3 - 456 instead of 123!

I’m talking bout my son’s milk powder here! Bought it wrongly! 2 packets pulak tu! Only realized after we opened a packet! Bringing the other packet for changing later after work. *sigh*


My son with his expression! lol
Credit to Beaty for the idea!

It was last nite!!

Hopefully, nothing bad happen today! @_@

9 comments:

  1. oh gosh for the last nite...hope today will be ok! Just, pandai si rayyan posing ah, cute!

    ReplyDelete
  2. Oh ya.. banana mcm tu lah tu... kalau kena heat berkurung lagi...siap... ^_^

    ReplyDelete
  3. what a night. but im sure things are better today. :)

    ReplyDelete
  4. Vera ~ Hrp2 smpai mlm time mo tdur pun ok ja.. hehehe... kami suruh dia ba posing gitu tu.. apa lg kesiokan pulak dia.. heheh..


    CathJ ~ bkn rezeki laitu..


    chegu carol ~ so far so good.. :D

    ReplyDelete
  5. The other after we came back from sabah, kereta kami pun x blh start ni..must be the battery..check2 btl pla..apa nda 2 minggu nda kana start engine..

    apa2 pun..lets hope for the best..jan la ada benda buruk yg lain lg :)

    ReplyDelete
  6. Haha.. Pisang bangas.. lama sudah inda dgr ni

    Pasal tu susu, hmm sa pun pernah tu.. main angkat ja skali tingu .. adihh..

    ReplyDelete
  7. Ala just jadi sapa la mau minum tu susu tu???? kasi balik d kadai buli ka????

    Tu pisang pun mcm hangus ni..tabakar dalam kreta kan....

    hahahah ko kasi kredit jua sa tu gmbar anak ko yang cumil mungil tu kan

    ReplyDelete
  8. Ken ~ kami selalu klu blk kk yg lama pnya, kami kasi pigang keta kami tmpt my BIL or SIL. tp nx wk, semua pun blk kami ni. tp blk kjap ja.. :D


    Evelyn ~ hahahah... mo ckp terlebih masak tp more to bangas la pulak. hahahah... mo ckp rushing nda jg.. hmm.. :D


    beaty ~ tepksa minum ja tp kami kasi kurang la sukatan dia spy nda keras taie dia. hehehe..

    misti la kasi credit ko.. tnmpk ko buat gitu kan.. kira curi idea lor.. ;p

    ReplyDelete
  9. nasib baik mlm tu teda terpijak taik anjing ooo... kalau nda.. memang soy !! huhuhu..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p