Tuesday, February 08, 2011

Dinos Alive @ PSN


Oh my!! The dinos really scared me too! They look creepy! Yayyyy...







Our CNY family photo! lol

Rayyan? The minute we entered into a dark 'room' with 2 huge dinos plus the sound... Rayyan already 'sweating'! Ok.. he did not sweat but he holds his 'be-bird' with both his stone-hands! Mcm tahan kencing!! Aduii.. kesian!!





We did not stay long at the dinos area as Rayyan has again throw his tantrum!! Hubby has no more patience to entertain him so we went home. Luckily, my lil' angel Lily is very easy to handle except feeding time. *sigh* Lagik ada hati mo tambah satu?! Sukup la!!

For those in Klang Valley, if you wish to 'meet up' with the dinos... pls visit PSN before May 2011. *wink* 

25 comments:

  1. yaiii..itu dinosaurs mcm real...scary..nanti termimpi2 pula hahaha.. drg rayyan nda takut ka?..hehe!

    ReplyDelete
  2. jue ~ thanks! actually, nice tu dinos! Hahahaha...


    stella ~ mmg mcm real stel! yg dlm bilik gelap tu lg la.. guyang2 lg.. yayyy!! apa nda c rayyan takut! c lily trus nda mo kena ampai d stroller... hhuhu..


    one ~ ada jg c sai offer ko d fb, tp ko mo tgk semut!! hahahah...

    ReplyDelete
  3. wahhh... my boy punya fav ni hihihihi....

    ReplyDelete
  4. They look real, kalau kana simpan sini kampung, durang ingat buli buat pusas..hahaha..

    ReplyDelete
  5. Wah bestnya hehe.. berapa gia mau bayar kalau mau masuk ni?..until May ka? . Will try to go if have time..:D. Btw Just, you look more slimmer than the last time I saw you. Tambah kiut..:-)

    ReplyDelete
  6. CathJ ~ ya ka? c rayyan pnya fav jg tp bila 'face-to-face' takut jg dia.. hahaha..


    gunsirit ~ hahahahah.. buli jg baitu kasi jd pusas!


    Nora ~ Yup, until May. RM10/pax. yayy.. slimmer meh? tu perut buncit tu! huhuhu...

    ReplyDelete
  7. wah..siok ni...mana tau ada rezeki lebih ni mau juga p sana ni..hehe

    ReplyDelete
  8. abis ada juga dinosor d rumah ni.. kekekekss..
    Tapi nda sedasat itu dinosor d PSN la..
    Lagipun si sai bilang PETROSAINS.. dia nda kastau PUSAT SAINS NEGARA.. apa la si sai tu! huhuhu....
    :(

    ReplyDelete
  9. waaa i jeles kakkkkk

    jeles pa? ya sa jeles p sana PSN. tapi sa legi jeles tu 2 org budak yg cute tu... pinjam boleh hehehe

    ReplyDelete
  10. B4 that, mimang kita kena patient sama anak2 kita terutama at Rayyan's age sekarang tu...tunggu lah bila suda petah bercakap...aduss! smpi berbuih mulut mau menjawab soalan yang ditanya...hehe!

    Itu dinos bergerak-gerak juga kah, sis? Kalau ya, sa pun takut owh! hehe...

    p/s good girl ah lil Lily (^^)

    ReplyDelete
  11. Ellen ~ ada ba rezeki tu.. kami slalu kalau mo bercuti naik kapal selalunya kami book tiket kapal awal 1thn or stgh thn sbb mau tket murah! heheheeh...


    One ~ alalala.. wrong info pulak dia bagi.. huhuhu.. apa bleh buat la.. tp smpai may jg. bnyk lg masa tu.. bw la urg2 d rmh sama drg kimi & hannah p tgk!

    ReplyDelete
  12. Wen ~ heheeh.. tu PSN tu dekat ja ba.. bkn luar Msia pun. jgn jeles2 aa... tp klu jeles sama tu dua budak cute kena la memproses! Hahahah..


    Sis Mouren ~ ni la ni klu urg nda cpt panas.. susah betul! kita tgk mcmana nnt bila rayyan sdh beckp. heiii.. lmbt betul tu budak tu bckp. malas ba tu bkn nda pandai. ari tu dia tersebut 'bye-bye'! ntah2 lily la duluan beckp ni... kami selalu kasi jeles rayyan, lily ja kena bw jln lps ni kunun sbb kuai.. hahahah...

    sis, ya.. gerak2 tu dinos tu.. pusing kepala / ikur / badan dia kiri kanan.. yg dlm bilik gelap lg la bikin takut!! yayyyy..

    ReplyDelete
  13. ahaha d mana tu kak? d mana tu PSN? KL area? aahha sa nda tau ba nieee...

    jeles sama ke"kiutan" durang.. ehehe .. adeii mau proses kena ada surat kahwin lu kak... kalau tak nanti kena saman mami.. hahaha...

    ReplyDelete
  14. kak macam mana kak buat tu cop tu? yang water mark baaa

    ReplyDelete
  15. Wen ~ Pusat Sains Negara d Bukit Kiara. Search google map. Hehehe.. hahahah..

    awal lg ba mo proses anak... skrg proses assignment dulu. heheheh...

    itu watermark nnt sia buat tutorial aa.. mcm terrer ja ba kunun! ;p

    ReplyDelete
  16. bah lps ni ada robot pulak...sy mau tunggu tu robot2 sampai..kikiki...

    ReplyDelete
  17. ahaha iya ka kak? ok nanti sa google.. hehehe....

    tem nni mau kasi pecah otak buat asg lu... ok,.... cepat aaa sa tunggu tu water mark....

    ReplyDelete
  18. maymel ~ ada robot pulak lg pasni? baru sia nda tau.. hehehe..


    wen ~ msh bepikir2 ni mcmana mo buat tu tutorial.. hahaha..

    ReplyDelete
  19. ahaha Okies.... buat sapat2 ar... ahaha.. nda ba take ur time... tell me if its done... kio

    ReplyDelete
  20. Ada-ada ja si Mr. Guns, semua pun mau kasi jadi pusas...haha

    Just sana jalan likas pun ada patung dinosor, batu kali tu kana ukir...memang takajut juga kalau mula-mula nampak...hahaha

    ReplyDelete
  21. Wen ~ ba baca2 dulu tutorial d link yg sia bg dlm entry baru sia k..


    Sumandak ~ hahahhaah... msh kogutan kali dia tu. tu la mo cari apa2 yg buli kasi jd pusas! hahahaha...


    ya ka? likas sia jarang pigi oo..

    ReplyDelete
  22. Sudah basa... heheh tapi itu asgment panggil sa ba... huhuhu sa kasi pinis dulu suma baru sa mau p basa. ngam2 kalai sis pun sudah siap tutorial

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p