Friday, February 11, 2011

Tag 20!!

Sejuta terima kasih kepada Lenn yg sudi 'mengetag' saya! Memang ngam la dia tag saya sbb saya mmg mau meredakan tekanan sbb sibuk gilasss tadi!!!! Wahahahahah...  



1. Apakah yang sedang anda lakukan 30 minit yang lalu.~ bergayut di pokok telefon dengan munyit daddy saya

2. Dua jam yang lalu?~ Sibuk berlarian dari meja p colour printer d dept lain!

3. Anda suka~ masin kecuali sayur masin!! ;p

4. Minggu lepas~ banyak meluangkan masa dengan anak2 di rmh.

5. Tiga lagu yang anda boleh dengar berulang ulang kali~ *Sweet Child O Mine (GNR) *lagu2 MLTR  *semua lagu pun boleh ba..

6. Tiga binatang yang anda tidak suka.~ Tikus, lipas, semut (bikin gerigitan tgk!)

7. Lima fakta tentang anda. ~ lagi fakta psl diri sendiri?! susah la ini mcm!
*selalu tidak lunch tp bkn diet
*mmg hantu udang kering
*paling takut public speaking tp ambik course communication *slap forehead*
*dari kecil tinggal di rmh jenis flat/apartment.. kesian kan..  
*baru mau declare tax thn ni... shhhh...

8. Tahun depan mungkin~ balik KK utk selamanya! Hehehehee....

9. Saya tidak reti ~ driving!!

10. Saya pandai~ cakap bhs jipun mandarin!! kamu tau juga kan? Hee...

11. Kawan saya~ ramai yg gila2! Heheheh...

12. Saya ada ~ kambing (mau ketawa pula tiba2! mcm mau lawan c gunsirit pula!! hahahha) Saya ada ~ masa mau kasi siap tag ini! :)

13. Saya seorang ~ yg rendah diri dan simple.

14. Adik saya~ seorang lelaki yg sangat2 manja! Perasan umur 10thn! Hahahah.. Begini la kalau dua org adik beradik saja!

15. Saya tidak pernah bosan dengan (senaraikan 4)~ *paperbag *kotak2 *alatulis *blog

16. Bilakah kali pertama anda bercinta ~ zaman sekolah

17. Perkara yang selalu orang tak percaya tentang anda ~ 'mau balik KK sdh??' - selalu utk baru2 ni! ;p

18. Saya rindu~zaman single! Miahahahaha...

19. Saya tak sabar~mau sign SPA rumah di KK! *wink*

20. Lima laman yang selalu anda layari.~ *Blog... *Facebook... *Mudah.com... *4Shared...  *Google

Mau tag : Jue, Stella, Mouren, Azura

7 comments:

  1. wow..thanks for the tag.. ahaha..kambing?.. mmg mo lawan gunsirit ko ni.. ba in advance sya wish ko welcome to Sabah..hehehe

    ReplyDelete
  2. haha...yg tinggal di apartment/ flat tu bah...ketawa sa membaca...haha!

    mau balik KK suda? hahaha...

    ReplyDelete
  3. Stella ~ sia jeles ba sama c guntalou. Hahahah.. thanks stel!


    sis Mouren ~ hahahahahahaha... kesian kan... tp iya! nekad sdh ni... wahahahah...

    ReplyDelete
  4. Bagus lah kau pandai Mandarin... saya apa pun tidak... tapi laki cina... hahahahha....

    ReplyDelete
  5. CathJ ~ salah saturang cina or pandai ckp cina pun ok sdh ba.. :D

    ReplyDelete
  6. Hi Just,

    Wah, congrats on ur new house k...so bila mau transfer balik cni? :)

    ReplyDelete
  7. Hi Vera. Thanks tp blm lg comfirm sbb blm sign spa. hahaah... bfore mid of next yr kali ni.. :D

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p