Wednesday, April 27, 2011

From Laban Rata with LOVES

I was soooo dammnn happy to receive an email from my Hubby, telling me he has arrived Laban Rata!! OMG!!! I didn't expect I will be receiving any news from him, not until tomorrow!

Laban Rata

He has been keeping silent since yesterday noon, after 1pm. I bet the line in Mesilau is bad! Yup, they chosed to climb via Mesilau to the peak and returning via Timpohon. 

I wonder how's the track via Mesilau coz my two experiences climbing Mount Kinabalu was via Timpohon. And I wonder how's Laban Rata coz I was staying at Gunting Lagadan! 

Arrghhh... I want to try too! I want to try at this age, with all the lem@k-lem@k dalam badan! Hahahaha... But I don't think I want to take the challenge with my hubby coz sure perantakan punya! Muahahaha... Better climb with friends. 

Ladies, apa kata kita arrange the mission when I am back?! Hihihi... Aikk... mission yg satu pun blm selesai kan?! Tamaha betul oo kan.... Muahahahah... 

Ok la.. me sambung kerja dulu! 

*missing mode* 

14 comments:

  1. wah sempat jua dia kirim mail sama ko owh kan just..hu hu nanti sa pun mau naik la ni

    ReplyDelete
  2. Hahha..sure berantakan punya kan kalau climb with hubby.. bagus lagi sama kawan2...bah.bila kita atur turn kita..? *Smile*

    ReplyDelete
  3. we are going to climb mount Kinabalu in this coming July =D

    ReplyDelete
  4. I have been to Mounth Kinabalu yearssssss ago..macam rindu pula mau daki balik..

    ReplyDelete
  5. Ko tau juga kan saya memang SANGAT berminat. Jadi, kalau mau plan, jangan segan silu menghubungi saya. Hahahaha

    ReplyDelete
  6. paling last sa naik gunung tahun 1999 & 2000..teringin juga mo naik balik ne tapi belum lagi kesampaian hehehe

    ReplyDelete
  7. Uiseh hebat dia hantar email lagi sama ko. Hehe.. Aya sa pun belum pernah naik Mt. Kinabalu lagi ni.. Hehe.. Entah bila la mau tenaik ni tau ;-p

    ReplyDelete
  8. Hii...

    Great, I've never climbed Mount Kinabalu yet... and you have, twice! :P Adui, malu sia o bila kawan-kawan sia yang dari seberang laut suda panjat itu gunung. Haish. Bila la time sia ni. Tunggu ada duit dan masa, na tunggu la ko Arms LOL.

    btw, your hubby, all the best to him aite.

    ReplyDelete
  9. beaty ~ itu la pasal. nda sangka ba! ba mari kita plan dari skrg! heheeh..


    Jue ~ hahaha.. ya, kita atur sendiri2 nda pyh bw durang aa! kikiki...


    Joan ~ kamurang dpt pakej murah seja kan? kasi gia contact no dia. hehehe...


    gunsirit ~ sia pun yearsssss ago ba! lain sdh tu track dia kan.. hehehe..

    ReplyDelete
  10. chegu carol ~ ok ok.. will plan time2 cuti sikul spy ko buli join. hehehe...



    va va voom ~ lbh krg la kita. sia naik thn 1998 n 1999. misti mo naik lg satu kali ni tau! ;p


    Annieming ~ ba mari kita plan sama c carol n mouren. Bloggers activity! heheheh...


    Arms ~ alalalala... mcmana ni ging?! Ba, jgn kasi lambat. Ada kwn sia dpt pakej murah, RM150 only!!!

    ReplyDelete
  11. Wow! Bestnya plan tu.. Sa pun blum pernah naik gunung lagi.. Sa mau join la kalau ada.. ;)

    ReplyDelete
  12. ya.. RM150 ja satu kepala. mmg kalo sabahan dorg bagi murah ja..hehe.. sy xtau pla contact dia..sbb kakak sy yg urus.. nti la sy tnya2 dia...hehe

    ReplyDelete
  13. Ladykath ~ ramai blm pernah naik ni. ngam ni buat trip ramai2 among the bloggers. ;p


    Joan ~ confirm cari c Jane nnt minta tnya contact no dia. ;p


    SJB ~ best! ko pernah naik sdh?

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p