Thursday, April 28, 2011

From Low's Peak with LOVES

Oh yeahhh... The continuation of yesterday's post!

By reading the title pun kamu tau sudah the kejadian kan!! 

Hubby texted me as early as 6.46am this morning quoting that he is the champion coz he is sending the sms from the Low's Peak of Mount Kinabalu!!! Caya la!!! Dasyat oo kan!!

Low's Peak

Congratz to Hubby and the team! *clap hands* Nda rugi bayar mahal2 for the package!

Tapi, yang paling bikin jeles kan itu email and sms he sent from Laban Rata and the peak respectively!!! Punya mahal nilai dia tu kan??!! SAYA JELES OOO!!!

Seriously, need to plan properly la ini macam!!! *grin*

Ba.. pigi buat planning dulu ni kunun! Muahahaah... 

6 comments:

  1. mimang siuk kalo dapat naik pi puncak gunung selalu kan, cuma tu kos mo daki sekarang nih mahal oh ... kadang sia rasa murah lagi pi KL ... harap durang buli kasi kurang-kurang la untuk local bah kan :)

    ReplyDelete
  2. Oh, hubby ko naik gunung... bestnya, congratz! Ya, itu package memang much more expensive compare to masa sya attached with the travel agency. Bah, apalagi, start planning he he...

    ReplyDelete
  3. Hehe, bah, plan lah dulu psal naik gunung and jgn lupa sa hihihihi! XDXD

    ReplyDelete
  4. gunsirit ~ thanks guns. :D


    Uncle Graig ~ yup agree!! even sarawak pun kasi special rate for the sarawakian. ntah napa sabah nda gitu.


    Crystal ~ lupa pulak ko d travel agency pulak tu kan. mmg pingsan oo harga dia tu skrg. rm700 kena ckp murah sbb ada yg dpt pakej sampai rm1k++ ???!! gila oo!!


    sis Mouren ~ ko, carol n annieming are in the list! hahahha..

    ReplyDelete
  5. bah just, you planning a trip to naik gunung kinabalu?..hehe..bah jgn lupa saya k..mana tau sia belum preggy that time, mau juga join..

    dekat ja bah tu dari rumah saya di Ranau. Nanti kita pi jalan2 di Poring..

    wakakaka..angan2 sudah ni..:-)

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p