Tuesday, April 26, 2011

No Driver!

Morning peeps..

This few days starting today until this Friday (4 days), I will have to take cab from my house to the LRT station! Naik bas pun buli if I managed to catch the timing! *sigh*

Hubby is away for this few days. So I do not have any driver! This is when I wish I can drive! *sigh* Sabar2 ja la. Bln dpn mau start driving classes! *wink*

Hubby and his colleague is arriving KK in an hour. They will be climbing the Mount Kinabalu tomorrow! I really hope that they can make it to the peak! You can do it Dear! *praying*

On other notes, we have finally signed the Letter of Offer and Sale & Purchase Agreement for our Putatan Platinum Apt! *grin* Next stage, EPF withdrawal for the 10% payment! Phewww….


Till then…

8 comments:

  1. Haha cepat2 la kau p ambil lesen... bila ada lesen sudah, mau beli kereta baru la pula :D

    ReplyDelete
  2. hi Just..

    hehe bah sama-samalah kita mau belajar drive ni. When moving to new house nanti terpaksa juga drive even only to LRT station hehe.Kalau mau drive pi offis maybe..lama... lagi baru saya berani...Kau tau-taulah saja orang KL drive macam mana..takut sia.

    Oh your hubby jadi juga pi naik tu Gunung Kinabalu?..bah chaiyok2x to them.:D

    ReplyDelete
  3. congrats ah for ur new house..uuhh tidk sabar lagi kunu ni kan..

    bh sama la just nanti sa pun baru mau p klass driving ni..wakakak

    ReplyDelete
  4. Arghhhh! Sa pun geram ni masi bulum buli drive *sepa suruh tida pandai abis2 driving class* ;p

    S&P..punya siokkkk....New House owh! heheh...sa pun mo bili rumah, tp blum sukup bajet! mo juga tunggu ada laki ni baru buli bili rumah..ekekek..

    ReplyDelete
  5. Daniel Cham ~ ya ba.. hrp nda postpone lg pas ni. Misti start bln dpn!!!


    Nora ~ ya ba.. drive sampai lrt seja pun ok la ba tu kan. :D

    Ya, hrp2 sampai peak la!

    ReplyDelete
  6. beaty ~ thn dpn baru msk rmh baru! hihih... ba, jgn tangguh2 lg tu driving class! ;p


    Dev ~ bikin geram oo nda pandai drive kan! hrp2 lulus kali ni, dpt lesen n yg plg penting berani mo drive!

    hehehe.. ngam la tu mo ada laki dulu sbb mo ganding nama kan?! ;p

    ReplyDelete
  7. wah terus terjeles sa dingar durang naik gunung. ishhhh...

    ko tau Just, kalau ko suruh sa pi naik bus, kali terkial2 juga sa skrg...mcm sakai tida tau mana route dia...

    ReplyDelete
  8. carol ~ nnt kita arranged bila sia sdh blk kk aa! heheeh..

    klu sdh keadaan memaksa, nda pandai jd pandai ba carol! kasi tabal muka tnya urg sbb takut sasat! hahaha..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p