Monday, May 16, 2011

ATTENTION : UniQue Bag & I Contest : EXTENDED AGAIN!

First of all, a BIG THANK YOU kepada semua yang telah men-join-kan diri.

Ada FEW THINGS yang saya nak highlight kat sini. Disebabkan masalah blogger baru2 ini, terdapat beberapa komen yang telah HILANG termasuk entry I pasal my babies!! Huhuhuhu... 

So, saya minta kerjasama para peserta untuk check nama anda dalam senarai di bawah :

2 Zie 
5 juelee 
8 Anim 
9 Atie 
10 Nida 
11 Tunung 

To eB, i think i saw submission link in my comment box but dah hilang dah! Even your entry pun hilang! 

Disebabkan closing date baru (20/5/2011) pun lagik few days, I think I have to extend the contest again!! Sorry ye!! Kesian pulak dengan yang sama kes mcm eB. Penat dia buat entry tp entry hilang la pulak. So, I bagi chance sekali lagik kat yang lain2. 



NEW CLOSING DATE : 30 May 2011

Join and send your link HERE. TQ!

Happy Teacher's Day to all the Teacher's in the world specially to my blogger friends AnnieMing, Chegu Carol, Fantastic Ajane, nc, gunsirit, Angel...  

6 comments:

  1. Hi Just,

    Blogger system problem ka pula tu..patutlah my bizz blog kadang2 ok..kadang tu macam lari-lari the icon...Hopefully the system will be ok soon.

    Btw. I join your contest already..kasi meriah-meriah bah kio hehehe..:D

    ReplyDelete
  2. Wah..ada chance lGI Mu join nie..hehhe...

    ReplyDelete
  3. c Nc, pun ada buat GA...fuh! sa mau ikut semua tp ini laini, camera sa masih kena servis sis. Mcm mn mau ikut contest ko ni *sigh*

    ReplyDelete
  4. Thanks for the wish, Just! Ayaaah sa lupa saja pasal ni contest bah.. Bah bisuk sa submit gambar sa ^_^

    ReplyDelete
  5. sa ras sa puny anetry ok ba kan moi.. teda masalah
    Haiya, sa punya entry pun ada yg hilang oo time breakdown blogger.. Nasib baik, sa ada copy dlm word.. Lagipun, I like to jot down my idea before I type it in computer ba gia.. hehehe

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p