Friday, June 10, 2011

Bookmark in the making!

Bahan-bahan VIP

Reben yang dibeli besar sikit, so saiz baju pun kena besar sikit!
Kertas jenis poskad sebagai rangka!

Rangka 'naked' bakal 'dihitamkan'

Tadaaaa.... belum siap lagi laaaaa... 

This bookmark is meant for my recent contestants! Thanks again for the support! Appreciate it very much!

Para peserta yang belum hantar details, sila bertindak sebelum terlewat! Kikikiki... 

Harap2 dapat send out semua hadiah2 ni dalam tempoh seminggu! Harap bersabar yer... Bukan senang nak buat bookmark tu.. nampak jer senang! Huhuhuhu...  

To my regular visitors, you know who you are... kalau rasa nda malu mo ni bookmark... wakakakakakakak... buli la klik 'Contact Just' and send me your details... kalau ada lebih2 ni bookmark, sia kirim la kasi  kamu!! Wakakakakaka...  Nda buli janji bila aaa... hehehehe... Jan pula kamu boikot sama sia kalau kamurang nda dpt kamu pnya bookmark! Gulpppp... 

Till then, happy weekend! I will be at Amcorp Mall this weekend! Mil, jumpa anda di sanaaaaaa... ^__^

7 comments:

  1. Dear Just,

    I am a big fan of your blog. You have always bring out the best in everyday life and you have inspire me to keep on blogging.

    Thank you for your great hard work and dedication toward making a difference in other people's life.

    Thank you for the wonderful bookmark that you are going to send me.

    Sincerely,
    Daniel Chiam
    room8five.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Wow... Daniel's comment... I like your comment very much dude haaha.

    Do post a picture when the bookmark is completely finished. I wanna see the full one. Mesti cantik betul tu kan ;D

    ReplyDelete
  3. wow..lawa o..smart :)

    kalu ada lebian..kasi kirim2 ja sama sia a..hehe

    ReplyDelete
  4. just...ramai sudah fan blog kau tau!hahahha....i like

    ReplyDelete
  5. Moi,
    Sa sabar ja tunggu my bookmark ni.. Sa belum ada lagi baju sumazau punya bookmark dlm collection sa ni.. kalau ada lebih2 kasi baju iban sekali buli ka.,..kihkihkih

    ReplyDelete
  6. Wah sa tidak saba mau tunggu ni book mark..alawa begia ni..lagi pula kan sa paling minat sama handmade... d rumah sa kan penuh suda satu kotak crochet bunga tp x tau mau buat apa..nanti mau buat headband..nanti sa bagi c ryanna..kalau ko minat bh send gima ko punya alamat tampat sa punya email..sa bagi FOC saja ni..heheh..baru sa ingat ko ada baby girl pula..

    ReplyDelete
  7. DC ~ thanks for 'bodek' DC! heheheeh.. dont worry.. sure sia kasi lebih for you.. got your details!


    Arms ~ heheeh... comment dia buat sia cair hati... teda lebih pun tepksa kasi ada lebih jg ni.. muahahahah... nnt sia post k..


    nc ~ buli ba.. kasi sia add ko aa... :D


    Maymel ~ heheheheh... fan yg betul2 fan susah mo cari tu mil.. :D


    Tunung ~ sia teda sample baju iban for bookmark oo moy... tu baju kadazan ja sia jmpa d kk aritu... d kuching teda sia nmpk.. klu nda, sudah sia beli... lmbt sikit sia post ni.. blm siap blm lg... busy kunun!


    beaty ~ uitt... betul ba moy... ba, nnt sia email ko aa... tq in advance..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p