Monday, June 20, 2011

Hadiah Contest Belum Dipos

Kawan-kawan... minta sorry sangat2 sbb hadiah utk contest UniQue Bag & I tu belum dipos lagik!! Aduiyaiiii....

Bukan senang rupanya nak siapkan bookmark tu... huhuhuhu...

Tapi Alhamdulillah dah siap separuh... ada separuh lagi... actually dah boleh siapkan semalam TAPI reben emas tu tak cukup la pulak!!! Haishhhh... 

Yang dah siap and yang tak siap... 

By the way, siapa-siapa yg dah hntr details kat I, I dah terima... I think dalam 70% dah bg details. Yg tak bagi lagi, msh boleh hntar details.. I terima gak la.. Cian pulak... tp make sure dlm this week.. sbb nak buat posting satu kali.. senang skit... :)

Ni keychain Sarawak for those shortlisted
Tp I bagi random tau... some of you will be getting keychain Sabah..

Sabar ya kengkawan sekalian... Harap2 dapat pos by end of this week.. Cheerssssssss... 

5 comments:

  1. Kak datang misombol(melawat) sini, hehe.....

    ReplyDelete
  2. palan2 boi amoi..hehe wah cute2 juga ni hadiah dia ni..suka betul sa tingu

    ReplyDelete
  3. Punya cute tuuna yang bookmark baju Kadazan! You're so creative la moi ^_^

    ReplyDelete
  4. mana sa punya hadiah !!!! hehehehe...

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p