Friday, July 01, 2011

Hadiah Contest Dah Pos

Akhirnya dah pos pun! Phewww... lega... Selagi tak pos, rasa terbeban la pulak!


Sepatutnya nak pos hadiah2 contest ni hari selasa tapi disebabkan kejadian yang tidak diingini, maka urusan ini tertangguh dah baru je selamat diposkan lunch time td. 

Bookmark yang dah siap

Tapi, pos biasa je ye dan pos berdaftar utk pemenang kedua2 group dan jg special winner.

So, sape2 yg dah bagi details tu... harap inform I kalau dah terima. Thank you banyak2 for your support. *wink*

Happy weekend!

2 comments:

  1. Hihihi..mcm ni nda payah ambush ko la kan moi..
    BTW, Takziah atas kepergian ur late sis-in-law..Semoga roh arwah dicucuri rahmat..Amin.

    ReplyDelete
  2. Penantian penuh debaran!


    Daniel 'room8five' Chiam

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p