Friday, August 19, 2011

Cath-j.com Blog Guest : My Wedding Gown

Click image to join
Due Date : 21/8/2011

I have never participate myself in Cath's Blog Guests before this and since she invited me personally, so terpaksa la juga join! Hahahah... just kidding Cath!


I wore two 'gowns' on my wedding day. 

I put on my malay costume first (when we arrived at the hall).

The bridal studio we went (Ever Best Studio KK) did not have many choices of malay costumes. I tried songket as well but I looked plum with songket. But actually the minute I saw the lace kebaya, i already aimed that one. Simple, sexy  and the lace that I love so very much!

Guess what?? I have to add additional RM100 for this 'gown' as I could not have 2 white 'gowns' on the same package. Padahal masa tengok² baju, I have asked whether I can have them both. The PIC said yes. Tapi bila mau bayar, mula la minta lebih². He asked for additional RM200 at first. Argue la apa lagik! Kin panas!!


saat paling mendebarkan

After 'merenjis', we changed to 2nd costume. Me wearing the white gown.

Well, this gown was not the one I wanted earlier as I booked the other gown with red roses on it. Unfortunately, the person who booked before me did not returned the gown on time and so I have to choose other gown.  Kinda regret I didn't wear the red-roses-gown for my photography session! *sigh*

Being guilty, the bridal asked me to choose gown from the higher package. Yang lebih cantik and exclusive la konon.


I purposely chose gown that is not too tight/fit (yg menampakkan bentuk body) and too off shoulder (konon!). Kes menjaga hati sama in-law. hahahahaha... I wish I could wear gown yang lebih cantik. Kalau ikut hati, mmg bnyk lg cantik but yeahhh... faham-faham la kan..

The gown was one of few that chose by the bridal person that she thinks will suit my requirements. Thanks to the bridal person. Since the rest are kinda 'too much' so I chose this one coz I like the details on the front top of the gown. *wink*

That's all bout my gowns. Didn't managed to dig out other photos. So, ini saja yang mampu...

Thanks Cath for the invitation. *wink*

15 comments:

  1. hihi.. kiut o Sis sama si Gaman.. ^_^.v.. Btw,lawa juga tu kebaya sis kan?? Hm,tapi kin panas betul tu yang book tu baju b4 sis.. apakah.. kalau nda,bulih suda sis pakai yang idaman kan?? ^_^.v..

    ReplyDelete
  2. cantik ba style leher your second gown tu..saya dulu pun sewa d everbest juga. banyak yg cantik but sebab lambat pilih kan so yg the best of the best sudah kena booking. huhu..

    ReplyDelete
  3. siok o baca.. sa pun mau join ni tau. skg juga..hehehe..curi2 masa skijap dari si baby heheheh

    ReplyDelete
  4. hihi... sweet.. color putih juga yang cantik ba..;)

    ReplyDelete
  5. Aki ~ perasan kiut sekijap. muahahhaha... ya, sia pun suka tu kebaya. penuh sama itu lace ba kunun. mmg keciwa ba time tu bila tau kena pilih gown lain.. huhuhu..

    Isabel ~ kami pun kesuntukan masa time tu so mmg nda berabis pilih ni. huhuuh..


    nc ~ hihihi.. siok ba nc.. mau refresh blk time pakai tu gown dulu.. hahahha..


    nowriz ~ ya ba!!

    ReplyDelete
  6. sa suka kebaya lace ko Just. seriously. in fact, i love gowns of lace and chiffon material...classic tapi feels whimsical ni kunu :)

    ReplyDelete
  7. best tengok org jadi permaisuri sehari ni... hihihihi... and I love the kebaya tu... (bikin panas juga tu, pandai mau ubah2...) mcm tu lah teknik some people tu... eee...

    Wah wah wah... ada bukti jemputan lagi tu... jagaaaa...hahahahahha

    tq for joining just!! ^_^

    ReplyDelete
  8. Argghh...sa lagik belum buat ini haha!

    Oh ya, yg psal minta lebih2 duit utk baju kawin tu kan, slalu mcm tu laitu, last minute info betul. Nasib lah kalu ada extra duit, kalu teda; putih mata owh.

    ReplyDelete
  9. Wow santik oh Just. Besa lah kalau bridal shop ni pandai ubah pakej last minit kan. Teda pendirian..
    Btw, so sweet ko sm si Asai.. nice dress and kebaya oh.. :D

    ReplyDelete
  10. chegu carol ~ itu lace jg kan carol.. ;p


    CathJ ~ your welcome.. sia pun kesiokan mau ingat balik time2 cari gown dulu.. ;p


    Sabrina ~ tenkiu.. :)


    Sis Mouren ~ itu la ba tu kan.. kalau urg mmg teda extra macamana laitu kan.. huhuhu.. ba, jgn kama lupa join. mo due sdh. ;p


    Stella ~ thanks stel. mmg bikin benci betul sama hidden charges ni.. pdhal drg pandai2 tmbh ni..

    ReplyDelete
  11. wah cantik!! yang first tu cantik ..yang second pun cantik bh...dui lawa juga latar kamu tu..biru putin ni just..sia suka...

    ReplyDelete
  12. gorgeous!! ^^
    i love the second gown. and the pictures are so sweet! ^^

    ReplyDelete
  13. wahhh...lawanya dua2 gown :) Entah bila la sa ada chance pakai begini ;(

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p