Wednesday, August 17, 2011

Wordless Wednesday : Animals



Hahahahha... penat susun semua binatang dia.. 
dia pun minta susu and baring di sebelah tu animals..
Anak ku Rayyan Adrian!!

11 comments:

  1. punya banyak "fake" pet c lily...tapi cute bh nni just...heheheh..buli buat koleksi kan

    ReplyDelete
  2. Banyak oh tu animal, buli buat collection dalam cabinet kaca sudah ni.

    P/s: Saya geli tgok tu kumbang2+serengga2 besar wlau fake ni.. Ingat masa kicil2 dulu kna kasi takut then nangis xda berenti ni.. Hahaha..

    ReplyDelete
  3. wah...byknya koleksi c rayyan!!!
    kalau anak2 sa, abis,,suda tu dorg buat experiment..hilang kaki, hilang tangan..hahaha

    ReplyDelete
  4. Dia tidak minat main keta kecil kah sis?

    ReplyDelete
  5. beaty ~ c rayyan ba tu moy.. hahhha... terlampau bnyk koleksi dia sampai teda tempat sdh.. huhuhu


    a-Me ~ kalau ada budak2 nda buli ada glass cabinet. so, semua msk dalam drawer ikut category menan! ;p sy nda jg geli tp brp kali jg la terkejut bila tepijak. hahahah...


    Mell_f ~ itu baru animals!


    Tunung ~ so far yg animals mmg kena jaga tp kalau kurita sama ultraman mmg ada yg ilang part sdh. hahaha..


    Sis Mouren ~ doiii... jgn kama tertipu sama ni animals. ada lg koleksi menan dia yg lain - ultraman, ben-10, kurita2, kapal2, etc... arghhh...

    ReplyDelete
  6. atuk oiii, buli sudah buat zoo oh.heheheh

    ReplyDelete
  7. hee, byk jg sis...besa budak yg takut mainan mcm ni..hee..

    ReplyDelete
  8. Atuk.. Punya banyak tu haiwan besusun. Hehe.. Thumbs up juga la sama mummy dia yang tukang susun, mesti mau sabar layan karenah kan? :D

    ReplyDelete
  9. alalalalala.... punya besar tu kumbanggg!!!! hihihihi...

    ReplyDelete
  10. Kay ~ itu baru zoo binatang. zoo ultraman, ben-10, kurita2.. naa.. penuh zoo rmh sia...


    Sabrina ~ dia pura2 takut ada la. muahahahha...


    AnnieMing ~ hehehe.. ya ba annie... kadang2 penat jg mau layan. kalau nda tulung, misti mo pura2 menangis. hahahahah...


    CathJ ~ yg besar nda bikin geli.. yg kicil2 yg bikin geli.. hahahah..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p