Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday : Musician

My two HEROES
Bkn main lagi c Rayyan kan.. hahahahah..

13 comments:

  1. ada bakat tu just...feeling btul dia..hehehe

    ReplyDelete
  2. hahahha...cutenya dorang.
    ada talent o kalo tingu dari gaya..buli di pupuk ni Just...

    ReplyDelete
  3. aiii hubby ko ada gitar mcm ni??? dui sioknya tu just...lama suda inda main gitar tau tapi kalau gitar karan sa rasa sa x sesuai pigang bh hehe,,,sa sesuai yang gitar kapuk seja ni..heheheh

    wah c rayyan main saxaphone kan..heheh bh jadi kasim selamat dia suda ni

    ReplyDelete
  4. Yats ~ hehehhee... mmg feeling abis ni...


    Kay ~ akan dipupuk ni.. :)


    beaty ~ hubby sia mmg layan gitar mcm tu. gitar kapuk kurang sikit. Tp dulu time blm ada extra2 utk beli tu gitar karan dia, tpksa la layan ja gitar kapuk. hahahhaha.. ko pandai main gitar jg? sia dulu kunun2 mau bljar tp doiii.. give up!! hahaah.. kasim selamat junior la c rayyan sia.. ;p

    ReplyDelete
  5. Sis Just,ko hantar si Rayyan pi tampat si Aki,si Aki ajar dia Saxoing.. ^_^.v.. Best tu.. Kalau ajar dia dari kecil lagi.. tapi dia kena mula belajar tekan la dulu.. by age of 9,sia rasa dia boleh tiup da tu.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  6. wah! bestfren betul hero2 ko ni.. sweet eh.. bila anak sama daddyny kongsi minat yang sama.. ;)

    ReplyDelete
  7. comel si rayyan.. feeling btul dia main tu.. Hihi.. ada bakat ni...

    ReplyDelete
  8. Aki ~ waa aki... terrer laini saxoing aa?! klu banding c rayyan sama adik dia yg girl tu, yg girl lg kuat tiup. huahahaaha..


    nowriz ~ hehehhe... planning mau rekod c hubby main guitar tp susah betul sbb c rayyan pun d sblh daddy dia mau tulung strum guitar. kakakaka..


    a-me ~ hahahah... feeling masa baru2 dpt tu menan ja. skrg ampai2 jg.. huuhh..


    stella ~ mmg c asai mau ajar dia main guitar tu kunun.. ;p

    ReplyDelete
  9. hehehehe... bersemangat serius bah your son...

    ReplyDelete
  10. CathJ ~ itu laitu... :)

    Sis Mouren ~ ya kunun tp time baru dpt tu mainan ja tu.. pastu ampai2 jg bila sdh puas.. huhuh..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p