Thursday, September 15, 2011

Raya 2011 : Last Day in KK

4 Syawal (2.9.2011)

Our last day in KK. Flight back to KL scheduled at 3.30pm.. 

Another few more meaningful hours to spend in beloved hometown.

We went to SEGAMA!! Hahahahah... I always preferred Segama then Sinsuran. It always remind me of my childhood. Sitting at the center (yg ada tempat duduk tu) with some snacks while waiting for my mom - shopping!! Heee... 

Well, managed to invest something there. Will reveal in my next aka last entry of Raya 2011. *wink*

Thereafter, singgah KK Plaza. Actually, mau cari ATM. Huhuhuhu... Meanwhile, hubby crossed the road beli udang kering! Hah!!!! Half kilo pun jadi la! *grin*

Then, we rushed to 1 Borneo!! It was already 11.30am!! Astaga... sempat lagik kan!!! By hook or by crook, gonna meet my beloved cousin, Lydia this round. Believe it or not... she has never meet my lil Ryanna even though I have went back to KK for 3 times before this. Ada saja aral melintang! Same thing happened that day. We almost can't make it!


So, we met at McDonalds. Happy meals is the best solution for kids yang start meragam! *sigh* Just a quick catch up and some photos of coz... 

Ryanna , myself and cousin Lydia


last minute c Rayyan mau jg kena dukung oleh c Anty

Two final  things to be done before heading to the airport - hubby dropped by at his family house at Tg Aru and did a car wash! Ha! Sempat lagik kan! Hubby just doesn't feel great returning the car with dirt. 

Ok.. have to wave KK already! See you again in November, KK!

Just for my record, we decided to take cab from LCCT Sepang to our house in Pandan Indah instead of bus (the usual transport). Guess what? This is my first time taking cab from airport since my first day in KL! Wooohooooo... too tired already la! Just can't bear it anymore. *roll eyes*

The taxi coupon

Home Sweet Home is what everyone needs after a 'long' journey..... 

One more post for Raya 2011 entry after this ok.. jangan la kamu boring baca! Huhuhuuh... 

10 comments:

  1. Biasanya kalau sa pigi jalan2 sana 1B pun, sangat tinggi potensi untuk terserempak sama kawan2 lama, kazen2 yang jarang jumpa.. :D So yeay for you and cousin Lydia! Terjumpa juga kamu akhirnya. Dapat juga dia tingu si Ryanna in person.. Hehe!

    ReplyDelete
  2. si AKi pun mo kena dukung si Aunty.. Ho ho ho.. Gilalah,sempat lagi kamurang pusing2 oh kan.. kalau si Aki,nda berani sudah tu.. duduk ja di airport ni..

    ReplyDelete
  3. siok juga jalan d Ib kan ...nah terserempak ni sama cousin ..he he siok dapat bertemu ni just..

    ReplyDelete
  4. Annie ~ sia kalau ada choice nda rasa mau p 1B. Ya la abis d sini KL pun shopping malls jg kan.. so mau la jln2 yg bkn dlm malls. mcm segama. hahahah..


    Aki ~ hohohoh... ko minta dukung sama sumandak ko ja la aa aki. ini kali yg paling berani mati betul ni! hohoho..


    Beaty ~ adeii.. boring sia bejalan dlm mall basar2 mcm 1B tu beaty. Sia lg suka p segama. Hahahah..

    ReplyDelete
  5. Kalo sa kepuasan sudah tu 1B sebab selalu p sana sebab dakat2 sa punya working area.

    ReplyDelete
  6. Rose ~ hahahaa... boring kan klu hari2 pigi tu tmpt.. mcm jg klu mau dtg ofis. hahahah..


    eB ~ Insya-Allah one day eB. :)

    ReplyDelete
  7. Wah.. btul2 lah dalam masa singkat sempat lagi oh kan pi jalan2 + cuci kereta lagi..

    1B mmg tmpat buli jumpa orang yg xda pnah jumpa, mcam sa 1st time jumpa nc d sna jga. Huhuhu..

    Happy Thursday...

    ReplyDelete
  8. Betul2 terisi itu hari di KK kan Just...saya jarang di 1B, singgah sana pun sebab mau tapau tu big apple ..hehehe

    ReplyDelete
  9. Nasib x ketinggalan kapal kan? ^_^

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p