Thursday, October 20, 2011

Bermalas-Malasan

Hari itu, c Kay Masingan sudah dilanda malas. So, hari ini turn saya pula!

Hari ini saya terasa amat malas sekali! Boss pula sdh 1 week outstation! Coming in next Monday!


Kemarin, saya sibuk kasi siap my Photobook! Voucher expiring in 2015 tapi saya rasa baik la saya buat awal² sementara masih duduk makan gaji buta di ofis ni sbb kalau sdh balik KK next May, saya rasa saya mesti tidak akan dapat buat itu Photobook. Sia² pula saya bayar RM99!!

Sepatutnya saya mau kasi surprise hubby with the photobook. It's the journey of our love which we call it Taste of Love! Tapi seperti biasa, kami laki-bini memang suka berbincang walau hal remeh sekalipun! Itu la ba yang sepatutnya kan?! Heeee... 

So, hari ini saya sudah pun mem-print 40 pages of the photobook utk approval boss ku! ^_^ Biasanya, memang standard la ada komen² itu dan ini kan dan seperti biasanya juga akan diakhiri dengan "Ba, mana² seja la!" Kalau saya rajin, saya adjust la mana² komen yang boleh diterimapakai. Kalau tidak, ignore it lor! Kiikikikiki..

Kamu mau tengok the photobook?? Since it is my first time, saya just pakai apa yang ada. Malas mau fikir banyak. Background pun hitam seja! Nanti, kalau sdh sampai saya blog out ok!

Disebabkan malas juga, petang ini saya just browse the net. Cari info pasal Cameron Highlands and Singapore. Next holiday will be Cameron Highlands in Jan 2012, follow by Singapore in March! Did I mention Medan in May, KK in May and Manila in September??!!! *faint*

Bila terpikir pasal bajet terus pening! Aduhhhhh...

Ok.. chow dulu!! *malas*

10 comments:

  1. sa pun mcm malas2 ni..but pandai datang tu idea..so orubat kalau tidak kena share ni..he he bh kasi siap photo book ko tu ahh n kasi blog kio

    ReplyDelete
  2. byknya tempat ko mo pi ni moi!!!
    Klu sia ada budget cukup, sia pun mau juga jln2 merata-rata tapi what to do, dpt jln2 di M'sia pun cukup la..hahahaha
    Ba moi, suda siap tu photobook kasi blog kio..sia penunggu tetap blog ko ni..hahaha

    ReplyDelete
  3. wahhh.. mesti comel tu kan?? Can't wait.. ha ha ha.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  4. JUSSSSSSST!!!! Punya happening your 2012!!!! Jeles oh T_T but very happy for you! hahaha

    ReplyDelete
  5. Wah travel sakan ko ar!!! sa pun pigi juga phil next year makati tapi sa p April 2012....

    ReplyDelete
  6. ya lor honey.... aku pun malas-malas.... sbb malas mau komen apa2 pasal tu photobook... hahahaha !!!

    "Taste of Love".... siapa tau sbb apa kami pilih tu tajuk... 8 tahun lepas punya cerita.. hehehehhe.

    ReplyDelete
  7. next year arr honey.... masih bulan 10/2011 ni... but, ur hubby sdh pening kepala.. hahahaha.

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p