Monday, October 03, 2011

Tired and Disappointing!

Hallo... 

I am suppose on leave today and suppose to be in UPNM (remember my last week's WW?) now. 

But well... two words that best describe is TIRED and DISAPPOINTING! *sigh*

surrounded by THEM for the pass 3 days!

The worst Convo ever!

Will rant later la k.. not in da mood. Still tired! Besides some other photos are yet to be transferred. In next entry ya... 

Anyway, have a great day you all... ^_^

15 comments:

  1. knp just? erm x berpa ok ka ni ari..tia pa bh..

    ReplyDelete
  2. wahhh.. nokuro ka ka oi Sis.. He he he.. bahaya tu kalau sampai WORST Convo ever.. ha ha ha.. :-p

    ReplyDelete
  3. bah rest dulu... nanti kita crita lagi XD

    ReplyDelete
  4. hai sis, serius ka berminat mau booth d tg malim? eam actualy skng ni ada uptown every tue-sunday d belakang rumah saya... tapi mula2 ni nampak macm tak memberangsangkan. tapi kalau sis berminat, nanti saya inform kan kalau ada open day atau pesta konvo nanti. :P

    ReplyDelete
  5. konvo sapa ni moi?? hahaha, sorry, sia ter-out date ba ni..=P

    ReplyDelete
  6. ba, mau baca the next post dari ko ni ....tertanya-tanya juga napa sampai the worst convo ever tu..

    ReplyDelete
  7. wah... apa lah cerita ni... hihihi

    ReplyDelete
  8. Woh sampai begitu skali ko sis teda mood. bah man2 loi ko nanti sudah sejuk baru crita.

    ReplyDelete
  9. Deep breath~ Relax~ ommmmmm :) update2.. hehe

    ReplyDelete
  10. ok sdh sia ni... nnt akan di-blog.. :)

    Wency - palapes, wataniah, kadet... durang la tu kali... ;p

    ReplyDelete
  11. (kelambatan) - gambar ko ni bikin takajuttt! hehe..

    bah, cerita lah sis (,")

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p