Wednesday, October 12, 2011

Wordless Wednesday : Gigi

Rayyan's @ 3 years

Ryanna's @ 15 mths

'brush teeth'
Mom's method of cleaning teeth!
Happy Wednesday!! *wink*

14 comments:

  1. kalau kecil lg mmg bgtu kan kc bersih gg..

    the second picture ^^ so cute like rabbit teeth.. hehe

    ReplyDelete
  2. Patut la cantik2 tu gigi.. :)

    ReplyDelete
  3. wah iya kalai kici2 lagi kan gtu la mau kasi bersih gg ..sebeb dorang blm pandai ni pegang berus dgn betul.

    c lily puny gg kan cute ni

    ReplyDelete
  4. cantik gia gigi dorang tu..
    mau ikut tips ko la ni nanti kasi bersih gigi baby len kali..hehe

    ReplyDelete
  5. Dora ~ heheh.. ya lor.. oh yes... mmg gigi rabbit tu amoy sia! ;p


    CathJ ~ mau rajin jg kan.. hahaha..


    beaty ~ ya lor.. kalau nda kena lap, cepat la bekarat itu gg. huhuhu... kami pun kekiutan gg c lily mcm rabbit. hahah..

    Kay ~ baru lg ba.. jd msh bersih. hahaha..


    nc ~ heheh.. ba, nnt baby Neve ko ada gigi.. selalu2 la lap gigi dia after dia makan. :)

    ReplyDelete
  6. ho ho ho.. cumilnya mereka.. si Aki pun mo buat la tu teknik cuci gigi tu.. ha ha ha.. :-p

    ReplyDelete
  7. Hehe, grandma mmg pakar cuci gigi cucu. (^^)

    ReplyDelete
  8. hmmmm teringat zaman budak sa... cabut gigit is not really a happy moment for me =_=

    ReplyDelete
  9. My mum pula kasi bersih gg si little 'h' pakai berus khas for bb baru sa tau juga ada berus gg baby yang teda tangkai, before method dia macam ur mum juga hehehehehe

    ReplyDelete
  10. Aki ~ hehehe... buli ba kalau kau... jgn silap teknik sdh! ;p


    Sis Mouren ~ yeahhh...


    DC ~ teda urg enjoy anything that comes to gigi!! huhuhu...


    Rose ~ ya.. sia tau tu. Ada sia beli. Tp my mom still prefer the method. :)

    ReplyDelete
  11. baby teeth!! hehe so cute ohhh! ^^

    ReplyDelete
  12. cantiknya gigi....elok jaga supaya sentiasa bersih:)

    ReplyDelete
  13. Bersungguh sungguh mama kau kasih bersih gigi dia hehe.

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p