Wednesday, October 19, 2011

Wordless Wednesday : Kekuatanku

Masa berlalu begitu pantas
dan setiap kali melihat telatah mereka
"besar sudah dorang kan?"
satu ayat yang selalu aku lontar!
Mereka adalah KEKUATAN aku!
Mummy sayang kamu!
Selamat Hari Rabu! ^_^

19 comments:

  1. Waaah sengaja ka nda tu... rhyme juga ayat ko. hahaha

    Adei baca2 post by blogger moms ni, rindu pula my mom and her cooking XD

    Sabah in Nov!

    ReplyDelete
  2. Aisehmen durang ni, satu pisit henfon, satu pisit kerita.. :D Cute!

    ReplyDelete
  3. besar n cumil. :)
    gosh..i cant imagine la nanti klu si Neve sda basar..

    ReplyDelete
  4. He he he he.. stuju sama DC,rindu sama Mama si Aki juga.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  5. wah..asyik betul o dorang kan just..tekan2 HP lagi si Rayyan - betul bah kan ejaan?
    Rayyan n Rayyana

    ReplyDelete
  6. cepat kan masa berlalu? sekejap ja dorng membesar. mcm yg saya rasa with my boy la.

    Happy wednesday sis Just!:)

    ReplyDelete
  7. most blogger yg sa lawat hr ni, suma pn letak gmbr kids durang..hihihi..

    P/s ; cumilnya ur kids.. ^^

    ReplyDelete
  8. DC ~ iya.. mmg sengaja itu rhyme tu! Ko blk kk nx mth DC? patut sia join my mom blk jg.. tp change plan. huhuh.. Ba, call your mom!


    AnnieMing ~ c Rayyan mmg sibuk sama hp ja tu. hmm.. C Lily apa2 pun buli.. :)


    nc ~ bila sdh dorang betiarap, nda sabar tggu dorang merangkak, then nda sabar tnggu dorang bejalan, becakap, msk sikul.. list goes on... for sure, kita plg excited! :)


    Aki ~ ko pun call ba your mom.. kastau ko sakit.. minta manja2.. :)


    Kay ~ Rayyan and Ryanna.. :) c Rayyan lama sikit dia punya asyik.. c Ryanna kjap ja tu.. abis dia mcm giuk.. hahahah..


    Isabel ~ hehe.. gitu laitu kan.. happy wednesday to u..

    ReplyDelete
  9. whenever i see kids..mcm hati sa senang owh...

    wah besar suda kan durang just..nani inda lama mau jadi sumandak n tanak wagu suda ni

    ReplyDelete
  10. asyik betul durang dua ni pisit2. Si Rayyan ko lah macam real woh dia tau kah pisit2 hp tu atau meningu saja tu hehehehe

    ReplyDelete
  11. setuju sama si wyne, only mother can understand the meaning of such pic..=D

    ReplyDelete
  12. beaty ~ ya.. bikin hati sinang tgk durang.. :) nda lama pandai sdh malu kalau kena syg2 dpn urg lain.. ;p


    Sis Mouren ~ exactly!!


    Rose ~ uikk.. terrer dia pakai tu hp tu.. mula2 terrer bikin main game skrg pandai tgk photos, video.. pandai lg tu remove icon d desktop n delete gmbr! hmm..


    Tunung ~ yeahhh... :)

    ReplyDelete
  13. kiut nya anak2 ko just :D

    bahh..limpas ah. :)

    ReplyDelete
  14. gerammm nya tingu.... cubit ni... hihihi... (cakap saja ah...nda juga saya berani buat tu... tapun hihihihi)

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p