Wednesday, December 07, 2011

Wordless Wednesday - New Hair

At last, I did a hair cut!
It was done the following day after my 1st chemo!
In case you didn't notice, it's bob style!
Sempat lagi minta style2 even though they are going to drop sooner or later!
Huhuhuhu...

p/s : auto-published
Coming up next.. story on 1st chemo!

12 comments:

  1. ok juga tu style ni..sa suka..

    okey..just u look stunning juga! dont worry too much..be strong key

    ReplyDelete
  2. woohooo lawa ni... :D

    baru hari ni sa ada masa mo singgah2... nnt sa baca post ko yang lalu ya ^^

    ReplyDelete
  3. kalau tingu balik2 ah,macam lebih kurang ja muka ko sama laki ko.. He he he.. ^_^.v.. lebih2 kurang ja muka kamurang anak beranak juga ni.. ^_^.v..

    ReplyDelete
  4. eh senyum sikit bah :)

    senang urus bah kan kalau pendek sikit tu rambut Just.

    ReplyDelete
  5. Hi just you look great with that rambut style. sama lah style rambut kita moi bob style!!

    ReplyDelete
  6. ok pun tu sy tgk rambut kau,ehehhe...
    tk cr just

    ReplyDelete
  7. just i found link about good fruit to be eat for BC..

    http://www.healthdiaries.com/eatthis/17-foods-that-prevent-breast-cancer.html

    ReplyDelete
  8. be strong sis ^_^ okay jg tu rmbut tu.. btw.. btl ke pndai gugur tu rmbt lama2 after chemo?

    ReplyDelete
  9. Hi Just,

    U look fresh bah moi and love ur new hair (am a fan of short hair hehehe). Take care ah!

    ReplyDelete
  10. sis sia pun baru uat rambut baru... huhu menakutkan hehe

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p