Monday, March 12, 2012

Cuti-Cuti Sekolah

Kalau sebelum ni tidak pernah peduli pasal cuti sekolah, tp sekarang ni kena la ambil tau sbb Rayyan sudah sekolah! Hehehee..

My grandparent, aunts and lil cousins will be arriving tonite. They will be staying at my uncle's hse at Gombak for 4 nites. Hope they can make it to overnite at our hse for at least 1nite. 

My uncle is planning to bring them to Melaka for jalan-jalan. Melaka juga la kan selain Genting?! Hahahaa.. Since they are 7 of them plus 'tuan rumah' lagi, sebiji MPV pun tidak muat. So, we will be going to Melaka with 2 MPVs. Hopefully the wheather will be nice to us this Thursday! 

Last year, we went to AFamosa Resort but not Bandar Hilir, Melaka's town. My last trip to Bandar Hilir was in 2008! Huhuhu.. Besides wheather, also hoping for smooth driving at Melaka town coz it's school holiday!! I remember my last trip in 2008 was during CNY. 1 jam lebih juga pusing-pusing cari parking!! Goshhhh!! 

Rayyan and Ying Ying

Anyway, Rayyan is kinda excited coz his lil aunt is arriving. He made good friend with Ying Ying when he and my mom went back to KK last year to attend my cousin's wedding. Mau main naik-naik tangga kunun mcm di KK. Ntah di mana mau cari tangga dalam rumah ni. Wakakakaa..

P/s : just a short entry sbb tiada serita best! ^_^

5 comments:

  1. err, sis, ko pacaya ka sa blum pernah pigi melaka?? :D

    ReplyDelete
  2. Saya pula macam teda ja perasaan ini cuti. Cuz I'm still in my maternity leave :D Hehe..

    ReplyDelete
  3. Sa pernah pigi melaka juga tidak ingat tahun bila tapi bulum lagi round semua lah tapi terpigi juga tu red house ler hihi....

    ReplyDelete
  4. Aki - betul ba? tp dont wory, lps ni buli plan p sana.. bw sumandak aa.. :)

    AnnieMing - naaa sia lagi la.. 7bln cuti!! hahahaha...

    Rose - itu red house mmg mau pigi tu! tanda melaka! hahaha..

    ReplyDelete
  5. Like you know, cuti-cuti sikul sa duduk di rumah saja. Only my kids will be enjoying the true holiday. *yawn*

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p