Friday, September 28, 2012

Sebab excited...




Yes! Tunung and I memang excited for the Avon's Breast Cancer Walk held last Sunday! Hahaha...

It's been quite some time I don't have this kind of chat! Sob sob sob...

Happy Friday everyone! Enjoy your weekend! ^_^

7 comments:

  1. hahahaha.. tu la.. kalau excited mmg apa pun boleh.. kan.. :)

    ReplyDelete
  2. Waa... betul2 exicited oo kan..heheh..Teringat saya dulu2 time kita sama2..Pi church pun pkai baju sama..hehehh

    ReplyDelete
  3. Hahahahahaha! ketara betul ke-excited-an kita ni moy.. Sambil menaip, sambil sia kurik almari baju sama kasut ba..hahaha!

    ReplyDelete
  4. patut la kasut kamu pakai hampir sama.Rupanya sudah berbincang ba.
    hahaha

    ReplyDelete
  5. Well done sis! ^^

    if it haven't for you and your brave sharing, I have no idea what a cancer patient go through.. God bless!

    ReplyDelete
  6. Lambat betul sa tersampai di sini mau berkomen. haha!

    Ko ikut 'walking' in there while sa ikut 'running' at KK. Wow, we had a great weekend don't you think, sis? hehe...

    p/s siok kan kalu ada kawan sama-sama Sabahan di sana KL. Bulih masuk tu cerita semua. :D


    ReplyDelete
  7. JassNani ~ hahahah.. ya ba!

    Julie ~ Ya ba Julie.. rindu!! tu la sia bilang lama nda bechat yg mcm ni..

    Tunung ~ hahahaha... hrp2 ada lg event lain yg kita buli join!

    Anne ~ kebetulan taste sama itu laitu yg hampir sama jg. bkn sengaja mau p beli kasi sama. hehehe..

    Dora ~ thanks Dora. Sharing is caring!

    sis Mouren ~ hihihihi... ya ba pula kan sis. kebetulan pula tu kan. :) Ya sis.. sia mmg rindu ada BFF. BFF semua d KK. Nasib jumpa, kenal and be-ngam pula sama c Tunung. Bkn senang mau cari org yg ngam ni. hihiih..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p