Wednesday, September 26, 2012

Wordless Wednesday : Legoland Vouchers


the Legoland kids-go-free voucher is expiring on 31 Dec 2012
Voucher worth RM110 ok!

Just keeping.. going or not is different story! Hah!  

Other than the above, you may want to grab these two for the voucher..
Err.. not really sure if the promotion is still running..




8 comments:

  1. that mean.. kalau beli tu ada sticker tu.. dah leh masuk free ke?
    smlm anak sibok balik bagi tau.. kat sekolah ada wat rombongan gi legoland.. rm120.. dua anak 240 lah.. hmmmmm..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. JassNani ~ kalau dpt voucher tu, pegi legoland, beli tiket utk dewasa RM140/pax, tunjuk voucher utk dpt tiket free utk sorang kanak2. So, kalau ada 2 anak, beli dua tiket dewasa, tunjuk 2 voucher, dpt free 2 tiket kanak2. Save la RM220 :)

    Stella ~ tunggu pokok dia besar2 sikit dulu baru pigi spy ada tmpt beteduh. hehehe..

    Mitchell ~ beli itu biskut baru dpt free... hehhe..

    ReplyDelete
  4. Kalu pigi cari tu biskut ada lagi ka itu yg mcm itu?? hehehe..

    ReplyDelete
  5. Saya pun ada sudah ni simpan Just.. Hehe..mana tau ada rezeki boleh pergi nanti hujung tahun kan.

    ReplyDelete
  6. Tunung ~ nda sure owh moy.. try jg cari tu dutch lady milk sbb voucher dia lama sikit expired (mar 2013).

    Anne ~ heheh ya ba..

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p