Monday, October 22, 2012

New DIY Header

It was DC's header that triggered me! Thanks DC!


So yeah.. a new DIY header for Just 2 Story, previously was named as Just's Corner. After few thoughts, I think both blog URL and blog title should be the same.. baru la consistent! Kunun! Hihihihi...

Not that creative yet it makes me satisfy! *smiling*

14 comments:

  1. Nice! Creative oh ko Just, sy kalau hal DIY ni kurenggggg btul. Atau lebi tepat lg, malas. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks dora! alaa.. biasa2 ja ba.. DIY mmg mau tahap kerajinan yg tinggi! So, kemarin itu level rajin mmg tinggi! Hahahah..

      Delete
  2. Sya punya blog url n blog header pun x sama uhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. sia pandai bingung ba kalau nda sama. susah mau ingat.. hahaha..

      Delete
  3. Yay, me likey the new header + Queen Just right there ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Annie! Hihhi.. malu2 ba kunun mau taruh gmbr d header! ;p

      Delete
  4. tahniah dengan header baru kio.. mimang cantik suda blog ni :)

    ReplyDelete
  5. This is so about 'Just'. Kasi kekal lah yang ini moi. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ba kan sis.. dari dulu sia mencari2 header yg suits me. ada jg try mau create header sendiri tp sia nda tau header apa yg ngam. last2 header nda pernah siap. But this one... really ME kan! ehehehhe..

      Delete
  6. santik ni just...mcm ko ble buat digital scrapbooking pula ni just...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks beaty. buli la kampung2. heheheh.. tunggu kerajinan dtg lg baru buli buat benda2 DIY ni.. :)

      Delete
  7. Woo..Smart ooo..Pandai juga ko buat ahh..:-)Tahniah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Julie. Heheheh.. buli la sikit2... hihihi..

      Delete

You're 'bout to corner... ;p