Friday, October 12, 2012

Nuffnang : BE & Cash Out

Login to my Nuffnang account this morning! Hehehe...


Thank you Nuffnang for the BEs! Pls add some more!

Expecting your cheque from Nuffnang after cashing out? Print screen here for better idea.



So, in my case... I have made my 1st cashed out on 3rd Sept 2012.

30 Sept + 31 Oct + 14 days = expected cheque arrival on 15th Nov 2012

PROVIDED, the cash out is not rejected by Nuffnang.

I heard bloggers complaining bout cash out being rejected. I wonder why. Hmm... Hope, mine won't be rejected. So far, no email receive from Nuffnang.

Anyway, happy Friday and happy weekend in advance!

24 comments:

  1. Hepi gak boleh dah cash Nuffnang tu... :) saya dah bertahun tak bley cash2 out lagi.. huhuhu.. tak sabar nak dapat duit nuffnang ni.. promote kan iklan2 dia dah.. duit je blom.. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.. i pun 2thn baru bleh cashout. takpe.. sabo.. :)

      Delete
  2. Waa...Dapat cek sdh ko Just dari Nuffnang.. Saya blm dpat2 lagi..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. blm dpt cek lg ni.. baru cash out. so mgkin cek dpt nx mth. sikit ja ba.. tp sepa jg bg rm100 free2 kan... tepa ba.. palan2.. :)

      Delete
  3. wah masyuk tu just..he he

    tada nuffnang tu akan mail ko..selalunya tu HSBC yang email tu kalai bagi payment advice ni. kalau sda ko dapat tu payment advise kijap lagi ko dapat suda tu..he he memng lama tu.. sabar ja la

    ReplyDelete
    Replies
    1. beaty, ada blogger ckp nuffnang email dorang inform yg cash out kena reject.

      Owhh.. so HSBC pandai email inform kalau mau dpt sdh cek la.. ok ok.. ba sia tggu emel dr HSBC laini.. ehheeh

      Delete
  4. Saya belum pernah cash out apa2 dari Nuffnang langsung T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko kumpul bnyk2 baitu kan DC! hihihi

      Delete
  5. Sya belum lg kasi cash out sya punya oh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tepa stel.. tunggu banyak sikit ba.. hehehe..

      Delete
  6. saya la tu kena rejek :P

    kena tukar alamat baru depa approve.
    2 bulan setengah, lama tu... tapi OK la, duit hasi tekan-tekan keyboard jer :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape ek nak tukar alamat baru? betul2.. lps ni kite kena lbh rajin tekan keyboard.. heheh..

      Delete
  7. sy mau kumpul2 dlu.. kasi banyak2 baru cash out.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. buli ba kalau kau.. heheh.. sia pun yg next cashout mau kumpul banyak2.. hahah..

      Delete
  8. sepanjang sa cash out from nuffnang, belum pernah ada problem..but yes, waiting the cheque to arrive at your mail can be as long as two months....and speaking of cashing out, lama sudah sia tida check nuffnang sia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. blogger yg ada prob tu bilang dia kena update address dia baru dpt.. 2mths pun tepa la.. ba, buli sdh kasi cash out tu carol.. :)

      Delete
  9. Baru juga terima my first cheque from Nuffnang, tiada masalah pun :)
    jumlah dia sikit saja tapi at least nampak juga hasil dari blog kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu blogger yg kena reject bilang dia kena update address dia baru dpt. sikit pun duit jg ba kan.. sepa bagi duit free.. hehehe..

      Delete
  10. Sa mau cash out pun ndak layak baru 20 ringgit saja hahahaah kasian nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepa.. lama2 sikit2 jadi bukit.. hihihi..

      Delete
  11. Hehe, before sa visit here, tadi sa buka Nuffnang sa. Tidak sangka ko ada post psal nuffnang ni hehe! *terbukti betul sa jarang baca blog kan :P *

    ...cash out ah. Sa pun tidak lama lagi dapat cheque hehe! *minta puji*

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh.. sama2 kita menunggu cek ni sis.. hihihih..

      Delete
  12. berapa la semua tu sis? hehe belanja seket hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sikit ja ba.. rm107 ja.. hihihi..

      Delete

You're 'bout to corner... ;p