Tuesday, October 30, 2012

Photobook : Taste of Love 2003 - 2011

It's my 3rd photobook!!

I bought the voucher 2 years ago when Photobook Malaysia was running a promo which cost me RM99 per photobook worth RM256.

That was before all the great sites offering greater deals i.e. groupon, milkadeal, streetdeal, etc.

The voucher is expiring another 3 years but barang bagus jangan kasi lama! Hahaaha.. 

I have done for Rayyan and Ryanna. So, this book is about us rite from the beginning. It's for our 9th anniversary's gift! A book that I call Taste of Love - remember our book? Yay!!

I have actually started doing the book before I realised bout the ready book (pre-designed templates). So, I just continued with the basic and simple design.

Here you goes.. some of the pages... 












One more photobook to be completed before I get myself more vouchers! Hehehe..

18 comments:

  1. Hi Just how are u?....best pula sa tgk tu photobook:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Flo! Doing great! Thanks.. :) best dari album biasa tu ba! heheeh

      Delete
  2. Sa tiada bah masa mau buat ni. Eeeee...! kalu harap laki yang buat, tidak ketentuan tu design mangkali!

    StellaClaire pun ada buat ni. Haizzz, jeles tomod sa ni. (><)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis, ko suruh laki ko pilih2 gmbr ba dulu. put in proper folder bilang. ikut year ka.. then baru ko yg buat. alaa.. just drag and drop ja tu. ko download ready template. hihihi

      Delete
  3. Hehhe..Photobook saya..blm siap2 oo...mau kasi siap juga nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeheh... abis ko busy berUPKO ba. :D

      Delete
  4. Yeay! lagi2 photobook! hehehe.. sya pun mau buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ba stel! ada satu lagi ni.. pastu tu baru sia mau beli voucher lagi. hehehe

      Delete
  5. macam best pulak saya tengo photobook tu....mo try buat satulah konon ni....

    ReplyDelete
  6. Sy sgt JEALOUS tingu ini photobook. Tp malas mo bongkar segala folder/dvd utk cari gambar yg cantik. Mungkin sy patut suruh mami sy yg select tu photos kan... Hehehe... Hows the photo quality? Ok jua ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. mmg mau KERAJINAN yg tinggi buat ni barang ni! Sia pun bongkar cari gmbr berbulan2 sdh. pastu stop. after few mths, sambung lg. hahahah... lg bagus kalau tu photos semua in proper folders la according to years ka. Then plan page by page.. photo ok kalau ur photos in high reso. kalau low reso, blur la jg ataupun kalau mau jg taruh tu low reso pnya photos, make it small la. ada kena prompt jg tu kalau low reso photos. :)

      Delete
  7. Hi sis.. wa comel.. stu family ada photobook da.. siok.. sy mo tunggu saya kahwin dulu lah baru start buat cam ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi gee! aihh.. nda pyh tggu sampai kawin ba.. happy moments with friends pun buli jg! :)

      Delete
  8. skrg byk kan deal2 mcm nih...sya pon suka beli ni yg murah2...
    so far puas hati la..lagi pon kita design sendiri kan..heeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes yes.. yg penting rajin design. hehehe

      Delete

You're 'bout to corner... ;p