Tuesday, October 16, 2012

Pure Marine Collagen

I have to withdraw the earlier entry on EPF nominee as I need to confirm the fact first. Hmm... 

Nyway, anyone heard or try Pure Marine Collagen before??? 

A blogger friend is actually running this biz and my officemate is kinda interested. So, macam tertarik la jugak.. 

Currently still 'studying' bout the product.. before deciding whether to buy or not to buy.. heheeh.. Alaa.. bukan mahal pun.. Only RM17/packet and can last for 1 mth depending usage.

Sharing some info here..



Kebaikan PMC




The result after 26days
Update : Contact me kalau berminat nak dapatkan Pure Marine Collagen Gred AAA (ungu). :D


21 comments:

  1. Rumpai Laut kah tu Just...? Hmmm...Saya pernah nampak juga org promote tu... Mau minum air dia kah tu...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya rumpai laut. minum buli, buat masker buli.. :)

      Delete
  2. jadi serius la benda ni berkesan?
    adoi, mana nak korek duit nak beli ni?
    hihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. RM17/paket utk 1 bln.. ok la jg kan.. takde la mahal sgt.. compare ngan produk yg lain. :)

      Delete
  3. murah tp byk proses..hee,sa suka yg ready made ni sis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ready made sinang ba kan.. telan trus owh pakai trus.. tp this one pun actually 1x buat seja.. pastu masuk fridge..

      Delete
  4. I've seen this :) nda juga mahal, mau tau rajin jak

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerajinan tu yg 'mahal' tu kan.. hahaha..

      Delete
  5. hari tu ada beli di pasar pilipin...
    wish nk buat kerabu tpi x buat lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kwn sy pun bgtau ada yg bikin buat kerabu.. hmm.. tp not me la.. heheeh..

      Delete
  6. sini sabah kena jual rm35 oh....odoi...
    tunggu sy beranak la bru mkn..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanak, stok dari sabah jg tu tau.. naa.. mau rajin cari2 jg baitu.. :) pregnant buli mkn jg tp above 6mths la.

      Delete
  7. hi just..huhuhu cepat tul share aarr..:)

    @Nanak: Ibu mengandung pun buli makan bah tu tp mesti 6 bln ke atas la...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh.. bkn susah ba.. upload gmbr ja.. hehehe..

      Delete
  8. just masak...pastu jual yg suda masak...sure sy beli! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha.. ba nnt sia kastau ko aa.. kunun!! hahaah..

      Delete
  9. ui... banyak suda sa dengar pasal ni pure marine collagen..nnt la sa beli kunu..he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. sia ja yg nda pernah mau ambil tau ni. hahaha..

      Delete

You're 'bout to corner... ;p