Friday, October 05, 2012

Shoes Society

Was thinking to share something else today somehow I couldn't find an info that am looking for. Next time perhaps..

So, for today... what shoes you have in your rack??


Ladies, dare to wear "lobster claw" or "extreme ballerina"??? *faint*

19 comments:

  1. I always wear, slip on, dockside, loafer and oxford..haha..all kind heels jrang-jarang tp ada dlm almri..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. heels kena jg ada for events kan.. :)

      Delete
  2. Saya ada flip flop untuk everyday use,ballerina flat untuk outing shoppin or church sama 1 black stilleto yang dipakai 1 a year time xmas atau ada keramaian saja Just. Ba ni tahun pregnant ndak la terpakai tu. Hahaha.. Teringin mau pakai tu pump after tengok korean drama. Cantik oo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. pump?? sakit owh pakai tu..sdh la tinggi betutup dpn lg!

      Delete
  3. Huhu..Klu dua shoes tu, x pandai lah saya pakai...Mesti sakit tu kan..Selalu pakai 2.5 inches saja..heheh lebih dari tu blm pernah lagi..Tgk lah nanti time wedding, mau pakai 6 inches kali...hahhahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. 6 inci pnya kasut time kawin??? aduii!! pingsan!! hahaha

      Delete
  4. love mary jane. tapi time kekanak la. dah mak kekanak balerina flat jer pun dah cukup :P

    nice info! :D

    ReplyDelete
  5. saya kalau bab kasut ni, kalau saya dah suka satu2 kasut tu mmg itu je lah yg saya pakai...padahal byk kasut lain ada lagi...sampai kena marah ngan hubby..

    p/s: hai dear, tengs drop by my blog n following mine...saya follow sini terus ye...saya dah update pasal no fon pak roy medan tu...

    anyway, bila nak gi medan tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la.. hihihhi.. thanks info psl supir medan.. nx yr may! lama lagi.. heheeh..

      Delete
  6. kasut? sy ada heels bnyk gak.. tapi selalunya akan pakai kasut flat hawkeye. kemana-mana akan pakai ni. :P smpi sudh busuk. terpaksa basuh. eiuuuwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh.. rajin owh cuci kasut.. tp sy pun pakai sampai buruk baru tukar lain tp style sama jg.. hehehe..

      Delete
  7. Bikin takut tuh lobster claw I will just settle for Mary Jane & Flip flops lah heeheh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. flip flops jugak la comfy kan.. heheh..

      Delete
  8. Ballerina flat lah juga ni.. kaki saya tidak cukup hebat untuk tu stiletto and friends. Hehe

    ReplyDelete
  9. Can't imagine perasaan pakai tu extreme ballerina and tu lobster claw gerenti bingkuk kaki haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. trus msk hosp owh abis tepelecok!

      Delete
  10. Adui sia nda ada o kasut kasut gitu hahaa. Tapi ada la satu, kasut formal sia yang slip on ja. Hehee.

    Happy Monday, Just!

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p