Tuesday, November 13, 2012

Mengemas store room


So, what are you doing today? Visiting any Indian friends houses?

We don't have any house to visit. So, we just stay at home. Besides, hubby will be departing to Hatyai for 2nites tomorrow.

He is now working with travel and tour agency. So yeah.. I guess he will be travelling frequently after this. *jealous*

I have just done with my store room clearing. Setiap kali kemas store room mesti ada yg dibuang.

I hate the feeling dumping or donating my stuff. Be it entrance tickets, small notes, unique price tags, etc. They might look junk but each of them have their own sentimental values. Yeahh.. I am a sentimental person! Heh!!

Anyway, this round I've decided to donate the above pregnancy magz and the green file where I used to file song lyrics. *sigh*

I really wish I have my own special store room where I can keep all my dream collections. Huhuhu..

There are still some other stuffs that will be given away in the next round of store room clearing! Hmm..

Sakit hati kalau buang semua satu kali! Hehehhe..


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

11 comments:

  1. Waaa...Rajin ko Just mengemas...heheh..Ya bah..kalau dibuang sayangkan..Tapi klu simpan lama2 pun bikin semak juga kan..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. keboringan d rmh teda buat apa2. bila tgk store room semak la pula.. tu yg dtg kerajinan tu. bnyk betul habuk!

      Delete
  2. Sa pun seorang yang sentimental but this lately, ruang rumah tidak cukup untuk penyimpanan barang2 yang mau disimpan.

    So, terpaksa lah masuk 'plastik hitam' :P

    p/s wah..siok nya keja c Asai!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ba sis.. kalau rmh besar, mana la sanggup mau buang semua tu 'sampah'. huhuhu.. siok kalau sdh confirm. skrg msh probation.. huhuh..

      Delete
  3. sama lah tu.. kalau store room kami sangat penuh dengan benda2 yang x tau masih boleh pakai kah tidak.. semua gara gara sayang mo buang.. hehe

    ReplyDelete
  4. Yes I think I have to mengemas also..but dont now where to begin...semua pun I cannot donate or buang but if my hubby yg do the cleaning habis no chance semua pun dia buang so I have to start soon before he gets to it hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. my hubby pun buang semua kalau dia yg mengemas! Ba.. cepat betindak! Hahahah..

      Delete
  5. sya pun gitu juga...kalau tidak dikasi kemas, semak betul tapi bila tengo2 semua benda2 tu macam sayang pula dibuang...semua ada sentimental value.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai jg yg sentimental mcm sy ni.. heheheh.. tu yg sikit2 buang/derma. kalau semua 1x.. aduiiii.. sakitnya ati!

      Delete
  6. First and foremost, BESTnya your hubby working with travel and tour agency. Mcm dream comes true if sy yg dpt. Anyway, buli la dia dpt special price next time if you and the family are going to travel.

    Like I said, I want house with attic as my personal store room to keep my valuable things.

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p