Wednesday, November 28, 2012

Wordless Wednesday : Alyssa Milano


Thinking of visiting saloon this weekend for the 1st time after 1yr!
Hair trim and coloured maybe?! *wink*
Will I look as gorgeous as Alyssa Milano! LOL

ok.. missing the Charmed tv series!!

15 comments:

  1. Nice cutting dia..Try lah Just...:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. skrg ni pun mmg mcm ni jg ba sdh.. cuma mau trim sikit sama pakai gel/miyak/mousse.. ;p

      Delete
  2. ko kasi spiky ba rambut ko just.. lawan si asai punya spiky.. :D..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... tp sama idea kamurang. c asai pun bilang kasi spiky!! :D

      Delete
  3. ramai suda buat stail mcm ni kan.. senang urus o..bh apa lagi go on la

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya tu la.. tp mmg begini la ba rambut sia skrg ni.. ;p

      Delete
  4. hehe soon sy pun mau gunting la ni tapi.. haha nda berani pla. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kes tepksa berani laini! hehehe

      Delete
  5. sekali sekala bergaya inda salah bah...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. seumur hidup 1x ni ja la berambut begini ni.. hehehe

      Delete
  6. Year 2007, mcm gini lah rambut sa tapi buduh kan. teda pula ada gambar berambut mcm ni uhhhu!

    Sexy look tau kalu rambut mcm ni. hehe!

    ReplyDelete
  7. Wah! Nice. Try la. Sa selalu mo cuba rambut mcm ni tapi kalo bulat mcm sa, sa takut sa kelihatan mcm doraemon. haha.

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p