Wednesday, November 14, 2012

Wordless Wednesday : Going-to-bake!

Chocolate chips

Brownies

Cupcakes

Cream puff

Hokkaido Chiffon Cupcake

I am having so much fun with baking after the quite-successful Choc Fondant Lava Cake..
Hence, I decided to bake again! Yeayyy..   
Gonna bake one of the above.
That's the project for tomorrow!
Semangat baking!!
Hope it turns out well.
Will definitely blog it out! ^_^

Happy Wednesday and happy holidays to those on vacay.
Naa.. saving my leaves for CNY next year! :D

16 comments:

  1. terliur la.. banyak sangat makanan ni..

    ReplyDelete
  2. Hehehe...betul2 bersemangat ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha... kalau kek x jd, semangat pun hilang! hehehe

      Delete
  3. sa makan cookies made dari kadai aka kilang aja ooo hehehe

    ReplyDelete
  4. Dalam byk2 di atas tu, sa paling suka bahar tu cream puff!! Kasi bikin untuk sa, sis. hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sia rasa2 mcm cream puff jg la yg sia buat ni sis. heheeh... buli ba tp sia tlg mkn! hahahahaha

      Delete
  5. Hmm..Semua pun sedap...Nanti lah mau juga cuba2 buat...tunggu tinggal sendiri dulu..senang sikit klu mau buat apa2..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba2 for fun seja ba.. iya la.. siok lg ba kan.. :)

      Delete
  6. Good Luck..Nanti kasi blog ok...Kasi share step by step mau buat juga..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengkiu... hahahah... mau step by step ka.. tgk kalau sy rajin.. kekekeke

      Delete
  7. Mo minta husband kasi beli oven ni tau, nda ketahanan bah meningu org membake kek sedap2 ni huhu

    ReplyDelete
  8. sa mo try yg choco lava dulu lah hehe... bah, goodluck sma ko pnya baking :) tapun...

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p