Wednesday, November 21, 2012

Wordless Wednesday : RM15

This sandal only cost me RM15

After 2 months... tada!!
Ganas nya aku! Hahahaha..

So, looking forward for new pair of sandal!
Suka beli sandal or beg murah-murah sbb ada alasan beli baru.
Kalau tidak rosak, tidak dapat tukar baru.. that's me!! ^_^

30 comments:

  1. Hehehe....alasan yang boleh di terima! Handbag da ada tmpt nk beli..lps nie cari penjual sandal plak eh.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha... mana nak cari ek? hihihihhi

      Delete
  2. haaa.. sama yg nani nye.. beli sandal rm15.. tang tapak mmg tak tahan.. skrg mcm pakai kasut kayu je bunyi nye.. tung tang tung tang bila naik or turun tangga.. heheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. jom beli sandal baru! :D

      Delete
  3. Just- heheh..Ya ada alasan tukar baru kan..Tu lah..bagus beli murah2 saja...senang mau tukar2 yang baru.. Klu lama2 pakai, mcm bosan pula kan..mau juga yang baru..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau lama pastu hari2 pakai pula.. boring ba kan.. tp kalau lama pastu simpan ja.. rusak pula.. naa kan rugi. so baik la beli yg murah ja. hehehe

      Delete
  4. huhu ala in pla wedges yg ko jdikan contoh tu kan sis? hehe...

    sa pla nda prefer sandal/kasut yang tahan dan berkualiti. Sy kalau boleh mo beli kasut tu biar mahal tapi tahan bertahun2. haha alasannya, sy tak akan beli selagi betul2 tak perlu. atau paling pun 4 bulan baru mau beli baru. hehe.. skang sandal/heels/kasut/ sneakers sa suma masih boleh pakai even yg 2 tahun lepas punya. aiyaaa... Buring pula sa tingu. hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada lg ba wedges yg lbh cantik yg sesuai utk dinner. yg ini utk pakai hari2 p ofis. sampai ofis tukar lain. hahahah..

      dulu time study sia suka jg beli sneakers yg mahal punya sbb hari2 pakai p class. lgpun dulu manada duit bnyk every 2mths mau beli kasut baru. hahahaah...

      Delete
    2. hehe nah, im normal! hehehe.... kerja nanti mungkin sama dengan sis perangai ni tak pun worse. haha

      Delete
    3. worse??? trus simbol $$ ini yg tebayang.hahahha

      Delete
    4. siap dengan bunyi duit syiling o kan sis? hehehhe

      BTW, kasi bg sa mcm mana buat komen macam ko punya ni. sinang mau baca jhehe

      Delete
    5. wen, cua ko cek ni tutorial abis sia nda tau mcmana mau ckp.. hahaha..
      http://jomklikblog.blogspot.com/2012/01/tutorial-letak-fungsi-reply-pada-kotak.html

      Delete
  5. Saya pun suka beli kasut murah-murah pasal kalau beli mahal, paling-paling pun satu jah. Tapi kalau murah-murah, boleh beli banyak jenis. Hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. exactly!! kalau bnyk2 boleh tukar2. kalau mahal, itu satu ja la.. kecuali mmg beli bnyk jg! hahaha

      Delete
  6. masa stroll down to 1st photo tu.. ok ah.. then scroll down lagi.. ingat sandal lama, sandal yg sama rupanya.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahah... rupa ja msh cantik tp tapak... adusss... sikit hari lg patah la tu! hahaha

      Delete
  7. I also tot it is new.. hahaha

    sy pun suka beli sandal murah2 but cannot let mummy see terlampau byk kena marah hehe but cool juga da lpas ckp Rm12 jak bah tu ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... walaupun murah, sy bili kalau sdh rusak ja. so nda la kena marah. hahahaah

      Delete
  8. LOL. Bersusun sandal sa yang suda rusak tapi tidak mau dibuang. Sebagai bukti kunun sama laki yang sandal is life short thing so perlu sentiasa ditukar :P

    Haizz sis, sandal mahal pun cepat lanyak bah kalu dipakai slalu. Gitu lah terjadi pada sandal sa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoiii.. bising c asai kalau sia nda buang tu sandal rusak sis. so dibuang trus!! hahahaha... skrg yg bnyk dlm tu rak kasut kan yg kasut2 nda dipakai pdhal msh lawa lg.. abis sakit kaki pakai. hahaha.. mau kena bw amcorp dijual murah2 tu.. hihihi... tp betul sis.. kasut mahal pun kalau hari2 pakai rusak jg.. heheheh

      Delete
  9. Try beli Crocs just. Design nda berapa cantik but tahan lasak. Mine mostly I use it to work or jalan2, sudah 2 tahun lebih baru macam rasa mau tukar...Psst samalah penuh rak kasut sia beli yang kasut saya nda pakai sudah sebab sakit kaki mau pakai naik lrt hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Psl design dia nda brp cantik la sy nda beli tu crocs even tahan lasak. hahahaha... 2thn sdh nora?? aduiii.. boring pula sy kalau gitu. hahaha.. ya ba nora, nmpk cantik tp sakit mau pakai. last2 jadi perhiasan dlm rak kasut. hahahaa

      Delete
  10. sa pun suka bh beli yang sandal murah2 tp sa cepat puas n memang kualiti dia kureng la..he eh tp still sa beli jg..sandal sa skg rm15.90 ja sebab malasa sa mau p mall beli yang santik2

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak pun murah so kualiti mmg kureng la kan.. tp tepa every 2-3 mths beli lg.. hihihih

      Delete
  11. Hehe nda jugalah 1 kasut ja sampai 2 tahun bei..ada juga yang lain tapi mostly the crocs saya beli more than 1 colour so boleh tukar2. Sebab sia nda tahan bah pakai yg sakit sebab naik lrt kan. Hopefully the design improvelah nanti.. Kasut2 yg lain tu pun ada yg heels etc tp rasanya jual ja la sakit kaki mau pakai sudah. maybe mcm kau jg may jual di Amcorp Mall.

    ReplyDelete
    Replies
    1. naaa apa lagi nora.. nnt kita share meja aa.. jual kasut2 beg2 lama.. hehehe

      Delete

You're 'bout to corner... ;p