Friday, December 14, 2012

Cheongsam for CNY

Mood sgt malas hari ni.. biasa la.. FRIDAY! *wink*

I'm planning to grab 2pcs of cheongsam for CNY next year. One piece will definitely RED colour and the one piece still not confirm. :)

Jom cuci mata tgk cheongsam.. 

Sama tapi tak serupa
tgk betul2.. 

Nampak classic kan..


Lace cheongsam! Lawa kan?

Your choice??

So far, the cheapest online boutique for cheongsam that I found is beautymyth.

Or you can also visit miraclemall and missuya for more cheongsam collections.

Till then.. happy weekend in advance. ^_^

19 comments:

  1. Replies
    1. no 2 lawa sbb cheongsam neck dia ba kan.. hihih..

      Delete
  2. Hm, brapa la harga dia ni ah?? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aki, range between RM50-RM80.. Mau kasi beli c sumandak ka? ;p

      Delete
  3. No. 2, No. 5 cantik...ko pakai sama kasut yang tadi tu cantik wey.. :D

    ReplyDelete
  4. fuhhh.. chiongsam.. tak lama lagi ramai ler ber chiongsam ye.. dah nak cny..

    ReplyDelete
  5. I love all of it! especially the one in red.. Thanks for the links! mcm sy pun excited suda nie mau beli baju CNY haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cheongsam in red mmg lawa! Ba apa lagi.. jom beramai2 pakai cheongsam! hehehehe

      Delete
  6. Sa suka semuaaa hahahaa! Oya, ada juga orang suka cheongsam tapi tidak suka collar dia Shanghai style. Macam no. 4 tu lah selalu orang pilih kalu tdk selesa tu leher bertutup.

    Anyway, as I said...sa suka semuaaaaaaaaaa :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 sia pikir2 pun mau collar yg mcm no 4 tu tp bila pikir2 lagi.. alang2 pakai cheongsam.. pakai la cheongsam yg se-cheongsam2 nya kan.. hihihi..

      Delete
  7. Replies
    1. cantik kan stel.. rambang mata sy!

      Delete
  8. Hi Just!:)

    My fave itu yang renda-renda, nampak sangat feminin. Tapi kalau saya la, mo kana lari 50 marathon kali baru nampak santik di badan saya ... haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aduii Nessa.. buli jg baitu pakai tp yg loose pnya la. :D

      Delete

You're 'bout to corner... ;p