Wednesday, December 12, 2012

Wordless Wednesday - Workplace 12.12.12

So yeah... here's where I spending time from 8.30am-6pm Mon-Fri!
Just rearranged them this morning in conjunction with 12.12.12! * tongue-out*
2nd table-arrangement after I came back to work in Aug.
Look messy but I don't have any extra shelf even space for my own. *sigh*
Am thinking a corner there for deco purpose. *bulb lighting*

HAPPY 12.12.12 ppl!

18 comments:

  1. Kemas saja tu Just..Baru susun kah tu..hehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kemas la jg sbb baru kena susun ni pagi tp ntah kenapa mcm semak sy rasa.. telampau bnyk benda d meja kali..

      Delete
  2. saya punya meja tidak sanggup sya ambil gambar...semak !!!! bukan tidak mo susun tapi tidak sempat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sibuk betul jg sampai nda sempat.. hihihi..

      Delete
  3. Small but comfortable kan.. your wall mesti nampak cantik kalau ada gmbr berlekat2 tu kan.. eh.. Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ba kan.. nnt sia print gmbr2 la.. :)

      Delete
  4. kecil2 janji selesa... kan.. sarang saya blom sempat snap.. nanti lah.. senang2 nak tempek gak.. heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau ada partition lagi best. hehehe.. :)

      Delete
  5. Kemas saja oh Just. Hehe! Kalau dibandingkan dengan teacher desk saya di sikul, kalah saya berabis ni.. Banyak kertas sana sini. Huhu.. Anyways, happy 12.12.12 to you too!

    ReplyDelete
    Replies
    1. teacher test nda la sia dpt lawan! hahahaa...

      Delete
  6. Kemas tu meja ko Just. Nanti lepas deco yg di corner tu, jgn lupa blog it out ya.. :) happy 12.12.12 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mcm bnyk benda ba stel. heheheh... ba nnt sia tgk apa sia buli buat sama itu corner.. :)

      Delete
  7. Sia punya corner punya besar tapi paling messy di dunia..Ha3.. Itu fail2 semua sia letal bawah meja sbb malas mo pigi ambil/letak di rak..HA3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kadang2 kalau space besar betul pun susah jg mau kemas. hahahaha..

      Delete
  8. Banyak container on your table too. Our workstation ada kesamaan dua perkara: Ada kutak bawah meja and selipar/ sandal pun ada di bawah meja. haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahahah... semua lbh kurang sia rasa kalau ladies. heheheh.. itu container harus la ada kan sis. stok makanan! hehehe..

      Delete
  9. SiS, sy nampak ko punya gelas pen sama dengan gelas pen saya di bilik sa d KG! hahaha

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p