Monday, January 14, 2013

Collecting Fridge Magnets

Ok... memang sangat2 ketinggalan!! Orang lain sibuk collect and bertukar-tukar FM, saya baru skrg nak start ber-FM-FM ni.. haizzz...

Dulu jarang p bercuti-cuti. Peti ais pun kecil saja! Huhuhu..

Since Hubby dah keja dgn travel agency. Chances tinggi la bergerak  ke sana ke mari... So far, dah 2x travel dalam masa 3 bulan. P Hatyai and Kepulauan Riau. Bali in March. Looking forward for more places in future la! Hihihi..

So far, ini saja yg ada... yg belah kanan tu semua inbound-vacay. Ok jg apa! 

Most of them given by friends. Personally, I love map-type of FM. :)





Next month balik KK, nak beli Sabah pnya FM. Sungguh tak patut bila tanah tumpah kelahiran sendiri pnya FM takde dlm koleksi!

Btw, kalau korang nak travel dengan plan ansuran bulanan, sila hubungi Smilevision2u di talian +603-9283-4480 (Nuzir).

20 comments:

  1. Kak just! Cantik2 tuuu fm..bestkan tgk koleksi2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... sbb tak tahan tgk koleksi fm org lain.. ni yg sebok jg ber-fm ni. hahahaha

      Delete
  2. bestnyerrr,,, byk fm menarik lah....

    ReplyDelete
  3. wah meriah jugak ko punya esbok...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya.. terus suka p bediri dpn esbok! hahahah..

      Delete
  4. wahh..banyak oo FM..cute2 lagi nie...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cute kan.. anak2 sy pun pandai alert tu kalau ada FM baru. heheheh

      Delete
  5. hehehe...dlm tu ko selit iklan juga aa :P

    ReplyDelete
  6. best kan..sya pon suka kumpul magnet...
    bestnya dpt jln2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom la kita sama2 memeriahkan esbox kita! ;p

      Delete
  7. Yg Mong Kok pun FM juga kah tu, sis? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, FM tu... FM paling sempoi kan! hehehe

      Delete
  8. Wah banyaknya collection.. I baru perasan yg mine pun teda FM Sabah..hihi. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. begitu laitu kan.. nda buli jadi ni.. misti mau beli ni! ;p

      Delete
  9. welcome to the frignet collector's club :)
    saya pun lama tida update fridge magnet. ive been hogging people who went traveling last year ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh... terjebak jg sia carol! hahahhaah..

      Delete

You're 'bout to corner... ;p