Sunday, January 20, 2013

Main puzzle


From my observation, my son is very good in puzzle. He has all the patience to complete a set of puzzle. After few times of doing the same puzzle, he is able to finish them very fast. Just like the mother! *grin*

Unlike his brother, looks like my daughter doesn't have the patience in puzzle. She will throws all the puzzles. She will disturb her bro while her bro busy completing a puzzle. She will even bites them! Apa lagi.. Menangis-nangis la c abang mengadu! *geleng kepala* Perhaps she is still small. Belum pandai lagi.. Kann..

How bout ur kids?


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

10 comments:

  1. In my family, sa lah paling teda kesabaran kalu psal puzzle ni. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik?? siok baitu sis.. napa ko nda sabar main ni puzzle? heheh..

      Delete
  2. Anak2 sia inda pyh ckp lah, ko tau lah kan kalau smua girls, main2, gaduh2 mcm stail girls lah, yg suara pnyalah nyaring smpai sakit telinga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... ada tarik2 rambut ka?? hehehehe... si Ryanna sia punya suara pun nyaring betul sampai c rayyan bilang "E'ee.. jgn bising." Haahahaha

      Delete
  3. betul2 ada sikap sabar si rayyan o mandak. Puzzle ni biasa bukan kesukaan budak2 o. selalu kana kasi tabur2 ja tu kalo anak2 buah saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. heran jg sia dia suka main puzzle.. tiap2 hari dia main sampai hafal tempat every piece tu puzzle. hahahaha...

      Delete
  4. Main puzzle...suka nya drg... heheh..Saya ada puzzle, tapi belum terbuat2 lagi..huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau sy, selagi nda siap.. nda senang hati.. hehehe

      Delete
  5. Sa nda suka main puzzle tapi anak sa si kakak mmg expert cepat ja dia buat.. maknya nda sabar sebab tu nda suka puzzle..hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak lbh sabar drpd anak.. mcmana neh weyy.. ;p

      Delete

You're 'bout to corner... ;p