Tuesday, January 15, 2013

Nasi Ayam Goreng Kunyit

Satu minggu satu kali mesti lunch dgn Nasi Ayam Goreng Kunyit ni SEBAB :

1. Paling economy di area ofis - RM5 (kalau tapau nasi campur confirm >RM5)
2. Dimasak on the spot - fresh dan panas!

Maka, ramai la yang sanggup beratur panjang tapau nasi ni. So, kitaorang kluar awal utk mengelakkan beratur lama. Hihihiih

Nasi Goreng Ayam Kunyit

Tapi takkan mau melantak ni ja hari2 kan.. boring wey! So, seminggu sekali cukup la! Hari2 lain, diet! ;p

20 comments:

  1. Kita suruh buat ikn grg pulak la wey...hihihi

    ReplyDelete
  2. Biar nmpk simple tp menyelerakan bah sya tengo

    ReplyDelete
    Replies
    1. sgt2 berselera mkn ni tau.. sampai tambah nasi.. nasib foc.. hahahha

      Delete
  3. :P i will be merasa the ikat perut nda lama lg sis. Hope i can make it as you said diet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 ja ba kena ikat perut moy.. nnt sdh stabil ok laitu. :)

      Delete
  4. Replies
    1. nyum2.. nda lapar pun buli lapar! hahahha

      Delete
  5. nyam nyam.. one of my feveret too..

    ReplyDelete
  6. Haha, ya bah nda kan hari-hari ini saja lauk ko. Tapi sedap oh sa tinguk. Mau suru laki sa masak lah ni :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap sis. kadang2 sia nda lapar pun terus terlapar ni tercium bau dia. hahaah.. ba apa lagi... ada chef kan. hihihihi

      Delete
  7. wah sadap ohhhhh..itu warna itu ayam sngt meliurkan..hehe

    ReplyDelete
  8. uii looks sadap oh..hehe ada pula nasi ayam goreng kunyit ah

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap mich! sini mcm2 ada. heheheh

      Delete
  9. ui makanan kegemaran sa ni..nyummy...sedap oh...

    ReplyDelete

You're 'bout to corner... ;p