Tuesday, January 22, 2013

The Bodyguard

As I read Mia's entry about gambar lama, it really makes me flash back my uni's life too. 

So, I checked my external hard disk if I've scanned any old photos during uni. Sgt la free kan.. hihihih..

And I found this.. 

from left : Patrick, me and Syam

Being in the same major - Corporate Communication, these two guys have been with me since my day 1 in uni. We really make good friends up till now. They are also Sabahan. Patrick from Sipitang and Syam from Sandakan.

And because I always tumpang motor c Patrick, ramai juga yang salah faham. But I just ignored them all. Dia kasi tumpang pun sebab mau tiru assignments!! Oppsss... Smart-copy ok! *wink*

Lagi satu, motor c Patrick ni bukan calang-calang motor... 


Apa saya bilang... se-mart motor dia! Apa tidak, semua pandang2 jeling2.. Hihihi...

Do you have Bodyguards??

18 comments:

  1. Huhu...ada bodyguard... Ya..smart motor dia..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh.. dgn bangga la sia naik motor tu.. hahahah

      Delete
  2. hihihi....sia pun ada dulu d skolah agama.... kalau diigt balik lucu sgt...
    patutlah urang semua jeling sama ko...tnguk ja motor se-mart tu kasi tonggek ja hahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. cua ko crita sikit time ko skolah agama dulu mcmana.. heheheh

      Delete
  3. kalau pasal dulu2 ni bikin senyum2 oh kan sis hihi..sya pun pernah naik moto gitu dulu..walaupun tidaklah 'dulu2' sangat kan haha..klu kami dulu, asal pmpuan naik motor exactly mcm ni mesti kena jeling2 juga tu hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... nda dulu sgt pun still dulu ba jg kan.. hehehe... mmg kena tgk pnya la.. sdh la kami selalu lmbt sbb ni driver sy mmg jenis lmbat.. naa tmbah la femes.. hihihi

      Delete
  4. Replies
    1. Hahaha.. ko pun ada ba wen. sampai ikut ko p interview lg. hehee

      Delete
  5. Bodyguards? Hmm, teda lah pula. Tapi smpi sekarang sa ada lebih ramai male good friends compare to female friends. hehe@

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai jg female out there yg prefer male as friends.. they are indeed good friends ba kan sis..

      Delete
  6. hahaha...only recently I realized I had a bunch of bodyguards. paduli la apa orang cakap yg penting kita sendiri tau kan...hihihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. kau lagi la kan.. nda pyh ckp! heheeheh..

      Delete
  7. Oooo...bukan scandal kah tu.....hahaha

    ReplyDelete
  8. Adaaaaaaaaaaaa...but dia kena cakap bodyguard sebab memang badan dia sangat besar. bila balik kampung or mo balik uni, mesti kami sama2...kalo mummy sy nda dapat cari sy, kdg2 dia cari tu bodyguard sy sebab kami tinggal pun satu kawasan perumahan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sia tau sepa tu carol... hihihiihhih.... tp dulu nda ba jg besar badan dia kan.. hihihi..

      Delete
    2. Ya, sekarang ja maaaaakin besar. Eh i wonder, how u know? :)

      Delete
    3. kan ko blog psl wedversary kamu.. so ada gmbr kawin kamu.. msh slim lg dia time tu. heheheheh

      Delete

You're 'bout to corner... ;p