Wednesday, January 02, 2013

Wordless Wednesday : Back to school

It's Rayyan's 2nd year kindie this year
and he is very excited to tarik his beg to school. *wink*
We managed to persuade him for half a year for this trolley bag.
Harap2 tidak patah sebelum masanya. LOL
Oh if you wonder.. the beg only cost me RM21 at Haniffah Jalan Masjid India.
All the best Rayyan!

16 comments:

  1. adorable! He looks just like you.. I heard some kindergarten kids screaming just now, my house is just beside a school.. kcian juga.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak mumy kan.. sama la muka. hehehe... itu first time msk school, gitu laitu. :D

      Delete
  2. Bersemangat betul si rayyan mo pigi sekolah.. Macam doter sia sama beg barbie dia yg besar.. hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... ada jg pernah sia terbeli beg besar kasi c rayyan moy. kesian pula sia tgk. trus sia beli baru yg lebih kecil. hehehe

      Delete
  3. Yay otromen tarik2 ehehe...happy new year sis! :D

    time budak2 dulu mana sempat beg tarik2 ni haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. time beli ni beg dia belum lg brp suka sama spiderman. abis after beli, kami tapuk dulu. takut patah sblm buka sikul. skali kami kasi keluar ni beg yg ari 1, dia tanya.. "napa bkn spiderman?" wuaaaa....

      Delete
  4. Re: Just
    Aah...sudah register kat On Pong 2 tapi belum tau lagi dapat ke belum...kena tunggu surat dari kementerian bulan 8 ni kot...kalau tak dapat kena buat rayuan...so tak tau laaa yuran sekolah berapa?

    ReplyDelete
  5. Oh wow.. semangat.. :).. Mo tanya mama la ni, semangat ka tida time sa pigi skolah dulu.. :p.. Happy New Year Sis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy rasa c rayyan mcm mamy dia ni.. pigi sikul nda mau balik! kesiokan bemain d sikul. heheheh

      Delete
  6. Huhu..bersemangat betul dia ya... mesti mau jumpa kawan2 nie kan.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah.. ya ba.. boring sdh dia d rmh hari2 kali.. ;p

      Delete
  7. Ini lah bag sa paling takut kasi sama my little boy. Patah mematah punya, tatap! Ganas stail dia bawa bag sikul beroda, mcm driving pula!
    Anyway, all the best to Rayyan! Yeah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. c rayyan tarik tu beg pun tegulik2 sis! Hahahaah...

      Delete
  8. wah bersemangat dan cute betul Rayyan

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheeh.. semangat jumpa kawan.. :)

      Delete

You're 'bout to corner... ;p